Лише спробуйте! Що господині радять додати до дерунів замість яйця


Є кілька продуктів, які можна додати до дерунів замість яєць. Перший – це крохмаль, яким найчастіше замінюють яйця у випічці. Другий – це майонез. Він робить деруни більш пишними та ніжними на смак, передають Патріоти України.

Подробиці

Замінити яйця можна сметаною та кефіром. Водночас молочні продукти зроблять деруни світлими. Як відомо, картопля, натерта на тертці, швидше темніє.

А якщо в ній буде щось молочне, то синюватого відтінку вдасться уникнути.

Чим би ви не замінили яйця в деруни, вони чудово посмажуться, і на смак інгредієнти не вплинуть.

До речі, у рецепті традиційних дерунів є лише картопля, сіль, борошно, перець та щіпка соди.

Яйця стали додавати для того, щоб деруни краще схоплювалися на сковорідці та не пригоряли.

Якщо яєць в холодильнику немає, рекомендуємо щось додати замість них, інакше деруни вийдуть сухуватими.

Варто знати! Чи потрібно мити печінку перед смаженням

п’ятниця, 22 листопад 2024, 12:00

Печінка така корисна та смачна, якщо її вдало приготувати. Особливо вона смакує в паніруванні та з великою кількістю цибулі. Але все починається з обробки печінки, передають Патріоти України. Якщо ви придбали заморожену печінку або дістали зі своєї мор...

Є секрет! Як правильно збивати яйця для омлету, щоб він був пишним

п’ятниця, 22 листопад 2024, 11:12

Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...