Лише спробуйте! Що господині радять додати до дерунів замість яйця


Є кілька продуктів, які можна додати до дерунів замість яєць. Перший – це крохмаль, яким найчастіше замінюють яйця у випічці. Другий – це майонез. Він робить деруни більш пишними та ніжними на смак, передають Патріоти України.

Подробиці

Замінити яйця можна сметаною та кефіром. Водночас молочні продукти зроблять деруни світлими. Як відомо, картопля, натерта на тертці, швидше темніє.

А якщо в ній буде щось молочне, то синюватого відтінку вдасться уникнути.

Чим би ви не замінили яйця в деруни, вони чудово посмажуться, і на смак інгредієнти не вплинуть.

До речі, у рецепті традиційних дерунів є лише картопля, сіль, борошно, перець та щіпка соди.

Яйця стали додавати для того, щоб деруни краще схоплювалися на сковорідці та не пригоряли.

Якщо яєць в холодильнику немає, рекомендуємо щось додати замість них, інакше деруни вийдуть сухуватими.

А ви це знали? Що робити, якщо олія під час смаження піниться

середа, 9 жовтень 2024, 11:14

Багато господинь, навіть досвідчені, іноді стикаються з тим, що при смаженні рослинна олія піниться, як шампунь, передають Патріоти України. Якщо ви не лили на сковороду воду, такого бути не повинно. Швидше за все, винний неякісний продукт. Пінитися мо...

Не робіть помилок! Які продукти додають у фарш для котлет, щоб покращити смак, а вони його псують

середа, 9 жовтень 2024, 10:13

Господині додають до котлет різні спеції, яйця, сир, кабачки і навіть кефір, передають Патріоти України. Вважається, що деякі інгредієнти роблять смак котлет ніжнішим, інші продукти додають, щоб котлети тримали форму. Тим часом багато інгредієнтів псую...