Є кілька продуктів, які можна додати до дерунів замість яєць. Перший – це крохмаль, яким найчастіше замінюють яйця у випічці. Другий – це майонез. Він робить деруни більш пишними та ніжними на смак, передають Патріоти України.
Замінити яйця можна сметаною та кефіром. Водночас молочні продукти зроблять деруни світлими. Як відомо, картопля, натерта на тертці, швидше темніє.
А якщо в ній буде щось молочне, то синюватого відтінку вдасться уникнути.
Чим би ви не замінили яйця в деруни, вони чудово посмажуться, і на смак інгредієнти не вплинуть.
До речі, у рецепті традиційних дерунів є лише картопля, сіль, борошно, перець та щіпка соди.
Яйця стали додавати для того, щоб деруни краще схоплювалися на сковорідці та не пригоряли.
Якщо яєць в холодильнику немає, рекомендуємо щось додати замість них, інакше деруни вийдуть сухуватими.
Зелений чай - не просто смачний і освіжаючий напій. Його здавна вважають еліксиром здоров’я в азійській культурі, а сучасні дослідження підтверджують його користь для серцево-судинної системи. Але чи справді зелений чай допомагає при підвищеному тиску ...
Більшість із нас тримають пляшку молока в холодильнику - адже воно потрібне для чаю, кави чи сніданку. Але виявляється, ми роками зберігаємо його неправильно, і саме тому воно швидко псується, передають Патріоти України. Виробник Kalona SuperNatural ст...