Є кілька продуктів, які можна додати до дерунів замість яєць. Перший – це крохмаль, яким найчастіше замінюють яйця у випічці. Другий – це майонез. Він робить деруни більш пишними та ніжними на смак, передають Патріоти України.
Замінити яйця можна сметаною та кефіром. Водночас молочні продукти зроблять деруни світлими. Як відомо, картопля, натерта на тертці, швидше темніє.
А якщо в ній буде щось молочне, то синюватого відтінку вдасться уникнути.
Чим би ви не замінили яйця в деруни, вони чудово посмажуться, і на смак інгредієнти не вплинуть.
До речі, у рецепті традиційних дерунів є лише картопля, сіль, борошно, перець та щіпка соди.
Яйця стали додавати для того, щоб деруни краще схоплювалися на сковорідці та не пригоряли.
Якщо яєць в холодильнику немає, рекомендуємо щось додати замість них, інакше деруни вийдуть сухуватими.
Дієтологи зазначають: таке бажання може вказувати на дефіцит електролітів, вітамінів або мінералів, передають Патріоти України. Що може означати кожен смак:. Що робити:. Попередження: постійне бажання всіх трьох смаків може сигналізувати про порушення ...
Багато продуктів у нашому раціоні містять прихований цукор, навіть якщо вони здаються здоровими. Часте вживання таких продуктів може спричинити набір ваги, проблеми з зубами і енергетичні спади, передають Патріоти України. Найпоширеніші продукти з прих...