
Навіть при поганій погоді можна поласувати смачним шашликом. А приготувати його можна в духовці. Так, нічого особливого, просто у вас гарантовано буде м’яке, ароматне та дуже смачне, передають Патріоти України.
Це найперше правило. Від нього залежить успіх вашої кулінарної справи. В першу чергу вибирайте шийну частину, якщо готуєте з яловичини або свинини. Видаліть всі плівки та жили. Надайте перевагу м’ясу з жировим прошарком. Тоді воно точно не буде сухим після запікання.
Не нарізайте занадто малі або тонкі шматочки. Справа в тому, що вони стануть швидко сухі. Шматки повинні бути середнього розміру. В більших за розміром залишиться більше смаку та соку.
Він повинен бути обов’язково. Він надасть смак та м’якість. Пам’ятайте, що на мангалі більша температура, тому шашлик готується швидше. І маринування вистачає, яке було протягом 2-3 годин. А от для приготування в духовці маринувати треба довше. Розраховуйте на 8-12 годин.
Доведеться використовувати рідкий дим. Без нього отримати потрібний аромат не вийде. Рідкий дим треба додати або трохи в маринад, або на деко з шашликом. На 1 кг знадобиться 1 ч.л. рідкого диму.
Піца давно стала улюбленою стравою мільйонів людей, адже її легко замовити й важко втриматися від зайвого шматочка. Та за зовнішньою простотою цієї страви ховаються ризики, про які ми часто навіть не замислюємося, передають Патріоти України. Регулярне ...
Холодильник часто сприймається як універсальне місце для зберігання будь-яких продуктів. Насправді частина їжі в холоді псується швидше або втрачає смак і текстуру. Неправильне зберігання також створює зайве навантаження на техніку через вологу та стор...