Навіть при поганій погоді можна поласувати смачним шашликом. А приготувати його можна в духовці. Так, нічого особливого, просто у вас гарантовано буде м’яке, ароматне та дуже смачне, передають Патріоти України.
Це найперше правило. Від нього залежить успіх вашої кулінарної справи. В першу чергу вибирайте шийну частину, якщо готуєте з яловичини або свинини. Видаліть всі плівки та жили. Надайте перевагу м’ясу з жировим прошарком. Тоді воно точно не буде сухим після запікання.
Не нарізайте занадто малі або тонкі шматочки. Справа в тому, що вони стануть швидко сухі. Шматки повинні бути середнього розміру. В більших за розміром залишиться більше смаку та соку.
Він повинен бути обов’язково. Він надасть смак та м’якість. Пам’ятайте, що на мангалі більша температура, тому шашлик готується швидше. І маринування вистачає, яке було протягом 2-3 годин. А от для приготування в духовці маринувати треба довше. Розраховуйте на 8-12 годин.
Доведеться використовувати рідкий дим. Без нього отримати потрібний аромат не вийде. Рідкий дим треба додати або трохи в маринад, або на деко з шашликом. На 1 кг знадобиться 1 ч.л. рідкого диму.
Для того щоб смак кави завжди міг приємно здивувати, важливо не тільки купувати якісний напій і дотримуватися технологій приготування, але й знати деякі хитрощі. Завдяки цій каві завжди зможе порадувати своїм оригінальним смаком, передають Патріоти Укр...
Крупи обов’язково мають бути у раціоні харчування. Вони багаті на складні вуглеводи та в цілому мають позитивний вплив на самопочуття та здоров’я, передають Патріоти України. Ідеальна норма, коли 40% раціону складають саме крупи. Якщо ви думаєте, що їх...