Під час варіння м’яса деякі професійні кулінари виконують дію, яка багатьом господаркам може здатися дуже дивною, передають Патріоти України.
Наприклад, кухарі нерідко кидають у киплячу воду бананову шкірку. Робиться це для покращення смакових якостей м’ясної страви. Страва набуває ідеальної консистенції. При цьому особливих зусиль докладати не доводиться.
Багато кулінарів-професіоналів не вважають бананову шкірку відходом, адже цей фруктовий залишок може допомогти при приготуванні м’яса.
Якщо в рідині, яка вирує в каструлі, буде не тільки м’ясний продукт, а й жовта шкірка, то страва набуде неймовірної соковитості. Крім того, на момент приготування страва буде відрізнятися ідеальним ароматом.
У кулінара не виникне питань і щодо ступеня готовності страви: м’ясо буде добре провареним. Іншими словами, бананова шкірка дозволяє запобігти таким неприємним моментам, як надмірна жорсткість, сухість і «сиринка» м’ясної страви.
Щоправда, надто довго тримати шкірку від банана у каструлі не треба. «Спільна» обробка окропом повинна тривати буквально пару хвилин. Після цього шкірку треба буде витягти.
Дослідження впливу кави на організм людини тривають багато років. Особливу увагу вчені приділяють зв’язку кофеїну з обміном речовин. За словами британських і датських науковців, концентрація кофеїну в крові відіграє ключову роль - і це, ймовірно, має г...
Кава - один із найпопулярніших напоїв у світі. Але чи знаєте ви, скільки чашок кави безпечно пити щодня і коли краще її уникати? Вчені пояснюють, чому напій не варто пити у певний час дня, щоб не нашкодити здоров’ю, передають Патріоти України. Експерти...