За допомогою фрикадельок завжди можна прикрасити будь-який суп, передають Патріоти України.
Також невеликі м’ясні кульки можна протушкувати в соусі, приготувавши апетитну страву, яка ідеально поєднується з будь-яким видом гарніру.
Однак для того, щоб насолодитися дійсно смачною стравою, фрикадельки потрібно правильно приготувати.
Іноді можна зіткнутися з тим, що страва розвалюється під час приготування.
Це говорить про те, що було допущено деякі помилки.
Звернути увагу варто на такі:
Гречана крупа - не новинка на українських столах, але багато хто досі не знає, що вона буває різною й що її корисні властивості залежать від способу обробки. Біла чи смажена, у гарнірі чи як начинка - гречка заслуговує на більше місце в нашому раціоні,...
Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...