Сосиски є смачним та ситним доповненням до будь-якого гарніру. Однак, буває так, що при варінні вони лопаються, передають Патріоти України
Це не говорить про погану якість. Відбувається це через те, що матеріал, з якого виготовлена оболонка сосисок, є натуральним. Поліетиленові оболонки залишаться цілими у будь-якому випадку.
Досвідчені господині рекомендують сосиски в натуральній оболонці наколоти виделкою в 2-3 місцях, а потім їх варто опускати в киплячу воду.
Можна при готуванні покласти в холодну підсолену воду і нагрівати тільки до кипіння, але при цьому їх не варто кип’ятити. Менш смачними вони точно не стануть, але все ж таки будуть більш привабливого вигляду.
Деякі варять сосиски на пару або смажать. Такі способи зберігають цілу оболонку.
Додамо, що є сосиски тільки для варіння, а також для обсмажування. Тому варто дотримуватися всіх правил і часу їх приготування.
Курячі серця є недооціненими. Їх частіше тушкують, додають в начинки для пиріжків, але з ними можна приготувати і смачний салат на вечерю. Це проста страва, яка стане однією з улюблених в вашому домашньому меню, передають Патріоти України. Вам знадобля...
Якщо ви не любите довго виробляти сирники і смажити по черзі на сковорідці, то зробіть його у духовці, а потім поріжте порційно. Смак буде неймовірно ніжним і, дійсно, схожим на повітряне суфле, передають Патріоти України. На 500 г кисломолочного сиру ...