
Сосиски є смачним та ситним доповненням до будь-якого гарніру. Однак, буває так, що при варінні вони лопаються, передають Патріоти України
Це не говорить про погану якість. Відбувається це через те, що матеріал, з якого виготовлена оболонка сосисок, є натуральним. Поліетиленові оболонки залишаться цілими у будь-якому випадку.
Досвідчені господині рекомендують сосиски в натуральній оболонці наколоти виделкою в 2-3 місцях, а потім їх варто опускати в киплячу воду.
Можна при готуванні покласти в холодну підсолену воду і нагрівати тільки до кипіння, але при цьому їх не варто кип’ятити. Менш смачними вони точно не стануть, але все ж таки будуть більш привабливого вигляду.
Деякі варять сосиски на пару або смажать. Такі способи зберігають цілу оболонку.
Додамо, що є сосиски тільки для варіння, а також для обсмажування. Тому варто дотримуватися всіх правил і часу їх приготування.
Домашня буженина може прикрасити будь-який святковий стіл. Її можна запікати у духовці або готувати в окропі. На сайті УНІАН поділилися класичними рецептами буженини, передають Патріоти України. Буженина у фользіІнгредієнти:Окіст свинячий — 1 кгЧасник ...
Запечена картопля - це королева різдвяного столу, але для того, щоб вона була смачна і мала хрустку та золотисту скоринку, треба правильно її готувати, передають Патріоти України. Відомий шеф-кухар Джеймс Мартін нещодавно поділився своїми найкращими по...