Сосиски є смачним та ситним доповненням до будь-якого гарніру. Однак, буває так, що при варінні вони лопаються, передають Патріоти України
Це не говорить про погану якість. Відбувається це через те, що матеріал, з якого виготовлена оболонка сосисок, є натуральним. Поліетиленові оболонки залишаться цілими у будь-якому випадку.
Досвідчені господині рекомендують сосиски в натуральній оболонці наколоти виделкою в 2-3 місцях, а потім їх варто опускати в киплячу воду.
Можна при готуванні покласти в холодну підсолену воду і нагрівати тільки до кипіння, але при цьому їх не варто кип’ятити. Менш смачними вони точно не стануть, але все ж таки будуть більш привабливого вигляду.
Деякі варять сосиски на пару або смажать. Такі способи зберігають цілу оболонку.
Додамо, що є сосиски тільки для варіння, а також для обсмажування. Тому варто дотримуватися всіх правил і часу їх приготування.
Відбивні зі свинини – одна з найсмачніших страв, яку можна приготувати швидко та смачно для будь-якої святкової нагоди і просто на вечерю, передають Патріоти України. Однак незважаючи на простоту, нерідко відбуваються серйозні промахи, через які відбив...
Рис можна сміливо зарахувати до універсальних гарнірів, оскільки його можна подавати з будь-якими стравами, передають Патріоти України. Крупа ідеально поєднується з відвареним або смаженим м’ясом, птахом, рибою та морепродуктами. Рис можна сміливо пода...