Не робіть помилок! Два продукти, які псують м’ясні котлети

Ви точно додавали у м’ясний фарш для котлет один із цих продуктів. Це типова помилка господинь старшого покоління, які жили в часи, коли продукти треба було економити та виходити з того, що є, передають Патріоти України.

Подробиці

Вас це може здивувати, але двома продуктами, які не варто додавати до котлет, є яйця та молоко.

Так, яйця нічого не скріплюють, бо не треба нічого скріплювати. На сковорідці котлета буде тримати форму, якщо у фарші є м’ясо та трішки білої булки. Хліб — потрібний інгредієнт, він не вказує про “економію на м’ясі”. Яйце робить котлети сухими, гумовими, оскільки сік звертається.

Щодо молока, то наївно вважати, що воно робить котлети ніжними та соковитими. Навпаки — поєднання молочного та м’ясного білків призводить до того, що котлети втрачають м’ясний сік і робляться давкими, сухими.

Це така смакота! Соковита буженина зі свинини, яка завжди вдається

п’ятниця, 19 грудень 2025, 8:43

Домашня буженина може прикрасити будь-який святковий стіл. Її можна запікати у духовці або готувати в окропі. На сайті УНІАН поділилися класичними рецептами буженини, передають Патріоти України. Буженина у фользіІнгредієнти:Окіст свинячий — 1 кгЧасник ...

Треба лише три інгредієнти! Запечена картопля матиме неймовірно хрустку скоринку

п’ятниця, 19 грудень 2025, 5:40

Запечена картопля - це королева різдвяного столу, але для того, щоб вона була смачна і мала хрустку та золотисту скоринку, треба правильно її готувати, передають Патріоти України. Відомий шеф-кухар Джеймс Мартін нещодавно поділився своїми найкращими по...