Ви точно додавали у м’ясний фарш для котлет один із цих продуктів. Це типова помилка господинь старшого покоління, які жили в часи, коли продукти треба було економити та виходити з того, що є, передають Патріоти України.
Вас це може здивувати, але двома продуктами, які не варто додавати до котлет, є яйця та молоко.
Так, яйця нічого не скріплюють, бо не треба нічого скріплювати. На сковорідці котлета буде тримати форму, якщо у фарші є м’ясо та трішки білої булки. Хліб — потрібний інгредієнт, він не вказує про “економію на м’ясі”. Яйце робить котлети сухими, гумовими, оскільки сік звертається.
Щодо молока, то наївно вважати, що воно робить котлети ніжними та соковитими. Навпаки — поєднання молочного та м’ясного білків призводить до того, що котлети втрачають м’ясний сік і робляться давкими, сухими.
Відомий нутріціолог Василь Лук’янов розповів, які напої не варто давати дітям, передають Патріоти України. За його словами, заборона базується не на міфах, а на реальних дослідженнях:. Лук’янов підкреслює: навіть популярні та звичні напої можуть завдат...
Яких тільки дієт не існує! Атлантична, середземноморська, кавунова… Наразі модною стає скандинавська дієта, яка підкорює науку та… тарілки. Дослідження показують, що вона може допомогти вам схуднути, знизити рівень холестерину, кров'яний тиск і навіть ...