Не робіть помилок! Два продукти, які псують м’ясні котлети

Ви точно додавали у м’ясний фарш для котлет один із цих продуктів. Це типова помилка господинь старшого покоління, які жили в часи, коли продукти треба було економити та виходити з того, що є, передають Патріоти України.

Подробиці

Вас це може здивувати, але двома продуктами, які не варто додавати до котлет, є яйця та молоко.

Так, яйця нічого не скріплюють, бо не треба нічого скріплювати. На сковорідці котлета буде тримати форму, якщо у фарші є м’ясо та трішки білої булки. Хліб — потрібний інгредієнт, він не вказує про “економію на м’ясі”. Яйце робить котлети сухими, гумовими, оскільки сік звертається.

Щодо молока, то наївно вважати, що воно робить котлети ніжними та соковитими. Навпаки — поєднання молочного та м’ясного білків призводить до того, що котлети втрачають м’ясний сік і робляться давкими, сухими.

Є кілька секретів! Як вибрати солодку полуницю

неділя, 8 червень 2025, 19:05

Ось кілька порад, як вибрати солодку і смачну полуницю, передають Патріоти України.

На замітку тим, хто на дієті: Які продукти містять найбільше білка

неділя, 8 червень 2025, 13:05

Ось список продуктів, які містять найбільше білка — як тваринного, так і рослинного походження. Вони підходять для нарощування м’язів, схуднення або просто здорового харчування, передають Патріоти України. . Хочеш — можу скласти добовий білковий раціо...