Не робіть помилок! Два продукти, які псують м’ясні котлети

Ви точно додавали у м’ясний фарш для котлет один із цих продуктів. Це типова помилка господинь старшого покоління, які жили в часи, коли продукти треба було економити та виходити з того, що є, передають Патріоти України.

Подробиці

Вас це може здивувати, але двома продуктами, які не варто додавати до котлет, є яйця та молоко.

Так, яйця нічого не скріплюють, бо не треба нічого скріплювати. На сковорідці котлета буде тримати форму, якщо у фарші є м’ясо та трішки білої булки. Хліб — потрібний інгредієнт, він не вказує про “економію на м’ясі”. Яйце робить котлети сухими, гумовими, оскільки сік звертається.

Щодо молока, то наївно вважати, що воно робить котлети ніжними та соковитими. Навпаки — поєднання молочного та м’ясного білків призводить до того, що котлети втрачають м’ясний сік і робляться давкими, сухими.

Лише спробуйте! Цей салат з курячими серцями стане частим гостем на вашому столі

понеділок, 20 січень 2025, 19:14

Курячі серця є недооціненими. Їх частіше тушкують, додають в начинки для пиріжків, але з ними можна приготувати і смачний салат на вечерю. Це проста страва, яка стане однією з улюблених в вашому домашньому меню, передають Патріоти України. Вам знадобля...

Смакота! Ніжний сирник із курагою, що тане у роті, як суфле

понеділок, 20 січень 2025, 18:14

Якщо ви не любите довго виробляти сирники і смажити по черзі на сковорідці, то зробіть його у духовці, а потім поріжте порційно. Смак буде неймовірно ніжним і, дійсно, схожим на повітряне суфле, передають Патріоти України. На 500 г кисломолочного сиру ...