Не робіть помилок! Два продукти, які псують м’ясні котлети

Ви точно додавали у м’ясний фарш для котлет один із цих продуктів. Це типова помилка господинь старшого покоління, які жили в часи, коли продукти треба було економити та виходити з того, що є, передають Патріоти України.

Подробиці

Вас це може здивувати, але двома продуктами, які не варто додавати до котлет, є яйця та молоко.

Так, яйця нічого не скріплюють, бо не треба нічого скріплювати. На сковорідці котлета буде тримати форму, якщо у фарші є м’ясо та трішки білої булки. Хліб — потрібний інгредієнт, він не вказує про “економію на м’ясі”. Яйце робить котлети сухими, гумовими, оскільки сік звертається.

Щодо молока, то наївно вважати, що воно робить котлети ніжними та соковитими. Навпаки — поєднання молочного та м’ясного білків призводить до того, що котлети втрачають м’ясний сік і робляться давкими, сухими.

Ніколи не мийте сире м'ясо! Ось до чого це може призвести

середа, 9 жовтень 2024, 0:10

В багатьох людей, після покупки м'яса, виникає велике бажання одразу його помити під проточною водою, а лише після цього готувати. І це може бути в декількох водах, дуже ретельно. Але це надзвичайно велика помилка, яка приносить лише шкоду, передають П...

Як врятувати черствий хліб - секрети досвідчених господинь

вівторок, 8 жовтень 2024, 18:15

Хліб є ідеальним продуктом для виготовлення бутербродів, передають Патріоти України.ю. Також хліб ми полюбляємо тому, що з ним більш ситніше. Однак через неправильне зберігання він може стати черствим буквально за ніч. Але це не означає, що настав час ...