Господині додають до котлет різні спеції, яйця, сир, кабачки і навіть кефір, передають Патріоти України.
Вважається, що деякі інгредієнти роблять смак котлет ніжнішим, інші продукти додають, щоб котлети тримали форму.
Тим часом багато інгредієнтів псують смакові якості та структуру страви.
У котлетах не повинно бути яйця. Насправді у класичному рецепті котлет їх немає.
Наприклад, раніше у шкільних їдальнях котлети готували без яєць, і на смак ніхто не скаржився.
Наразі вважається, що яйця «склеюють» фарш і не дають йому розвалитися на сковорідці.
Але якщо ви приготуєте фарш без яйця, ви побачите, що в результаті на смак і текстуру м’яса цей продукт ніяк не впливає.
Зазвичай хліб розмочують у молоці та додають у фарш. Це також зайве.
Батон краще замочувати у воді. Молоко у фарші – це скоріше пережиток громадського харчування.
А ще підсмажена цибуля не найкращий інгредієнт котлетного для фаршу. Вона перебиває природний смак м’яса та робить котлети солодкими.
Крім того, цибуля може підгоріти у котлетах, а така страва на тарілці виглядатиме не зовсім апетитно.
Кава - один із найпопулярніших напоїв у світі, але навколо неї існує безліч міфів. Декілька поширених тверджень давно спростовані науковцями, передають Патріоти України. Міф 1: Кава зневоднює Правда: кава містить воду, і помірне споживання не призводи...
Дверцята холодильника — найзручніше місце для швидкого доступу до продуктів, але не всі продукти там зберігаються безпечно. Через постійні перепади температури вони можуть швидко псуватися або втрачати користь, передають Патріоти України. Продукти, як...