Аерофритюрниці стали найкращими друзями кожного на кухні, миттєво готуючи здоровіші версії ваших улюблених страв. Однак не всю їжу можна готувати у цьому приладі , тому експерти з охорони здоров’я та безпеки попереджають людей уникати використання пристрою для приготування деяких із найпоширеніших продуктів на вашій кухні, пише OBOZ.UA.
Наприклад, макарони не слід варити у фритюрниці, оскільки для їх приготування потрібна рідина. Це пояснюється тим, що коли гаряче повітря циркулює по кошику аерофритюрниці, рідини та соуси спричиняють бризки, що може бути небезпечним.
Непотрібні рідини також можуть забруднити вашу аерофритюрницю та створити для вас більше роботи під час її чищення. Заборона на рідини пояснюється ще й тим, що гаряче повітря циркулює, а це може спричинити бризки, які досить небезпечні.
Це пояснюється тим, що прилад не призначений для кип’ятіння їжі, тому додавання води може пошкодити нагрівальний елемент і, у свою чергу, фритюрницю. Макарони можна готувати у фритюрниці лише у тому випадку, якщо вони попередньо відварені, і їх треба лише запекти.
Простий рецепт запікання філе для салату, проте в ньому є свій особливий секрет, який полягає у додаванні французької гірчиці, що подарує пікантний присмак, передають Патріоти України. Для приготування нам буде потрібно:. Філе (куряча грудка) – 2 шт.Со...
Якщо вам треба картопля, що не розварюється, добре тримає форму, зокрема під час нарізання на кубики чи слайси, то ця кулінарна порада для вас. Обов’язково додавайте оцет у воду, він не вплине на смак, проте покращить міцність верхнього шару картоплі, ...