
Якщо ви приступає до приготування випічки, то прагнете, щоб булочки та пироги якомога довше залишалися м’якими та смачними, передають Патріоти України.
Однак через неправильну роботу з тістом випічка може кришитися буквально з першого ж дня, що псує враження. Тому варто знати, які помилки стають причиною цього негативного результату.
У чому вони?
1.Надлишок дріжджів
Як правило, цей компонент вводиться для того, щоб зробити борошняні вироби більш пишними та смачними. Але вкрай важливо дотримуватися пропорцій, які вказуються в рецепті. Якщо дріжджів ввести більше, ніж належить, то випічка ламатиметься. Також у булочок з’явиться не зовсім приємний відтінок смаку.
2.Методика введення борошна
Досвідчені кулінари ніколи не додають все борошно в один момент. Через це тісто може вийти занадто “крутим” та твердим. Найкраще вводити борошно поступово. У такому разі у вас з’явиться можливість вплинути на консистенцію тіста.
3.Тривале очікування
Дріжджовому тісту потрібен час для того, щоб піднятися. Однак не варто залишати тісто надто довгий термін. Якщо воно “перестоїть”, то якість випічки залишатиме бажати кращого. Тому залишайте тісто не більше ніж на чверть години.
Варені яйця - улюблена страва багатьох. До того ж, вони є гарним джерелом білка, а спосіб їх приготування не передбачає використання олії, що робить цей продукт ще більш корисним, передають Патріоти України. Єдиним недоліком є те, що їх важко чистити. ...
Секрет довгого життя може ховатися у вашому харчуванні. Доктор Тадеуш Олещук стверджує, що п’ять простих і доступних продуктів реально підтримують здоров’я і можуть уповільнити процес старіння, передають Патріоти України. Серед них:. Буряк — багатий кл...