Неймовірно смачний і хрусткий рулет з трьох інгредієнтів за 10 хвилин - простий рецепт

Літо прийшло в Україну і на прилавках магазинів все частіше можна знайти свіжі овочі та фрукти. Сезон кабачків ось-ось вже настане і ми підготували для вас дуже простий рецепт, який сподобається кожному, передають Патріоти України.

Кабачковий рулет може прекрасно підійти для святкового столу або в якості легкої вечері. Начинка в рулеті може бути будь-якою на ваш смак та бажанням.

Рулет з кабачків з грибами - рецепт

Вам потрібно:

  • Кабачки - 3 штуки середні
  • Яйця - 4 штуки
  • Борошно - 120 гр
  • Кріп

Для начинки:

  • Гриби - 200 гр
  • Сир Моцарелла - 120 гр

Кабачки помити та натерти на крупній тертці, віджати та трохи підсолити.

Дрібно порізати кріп, збити з яйцями, додати до кабачку та добре перемішати.

Борошно просіяти та додати в тісто для кабачка.

Розігріти духовку до 180 градусів.

Деко застелити папером для випічки, змастити його оливковою олією та вилити кабачкову суміш.

Повністю розподілити рівним шаром кабачкове тісто на рулет та випікати 7 хвилин.

В цей час обсмажити з цибулею гриби.

Дістаємо з духовки готовий кабачковий лист.

Посипати кабачки зверху тертою моцарелою, далі викласти гриби та ще трохи сиру.

Акуратно звертаємо все в рулеттаі даємо ще постояти в духовці пару хвилин при 160 градусах, щоб сир розплавився.

Буде дуже ніжним! Як приготувати картопляне пюре без грудочок, щоб тануло в роті

неділя, 19 січень 2025, 18:10

Картопляне пюре виходить дуже ніжним на вершках, а не на молоці, передають Патріоти України. Не шкодуйте й вершкового масла – у кілограм відвареної картоплі потрібно додати 100 грамів. Які ще секрети приготування ніжного картопляного пюре знають досвід...

Є секрет! Як відварити яловичину, щоб вона вийшла ніжною та смачною

неділя, 19 січень 2025, 17:15

Відварена яловичина – дуже корисний для здоров’я продукт. Приготовлена таким чином яловичина забезпечує організм залізом і підтримує рівень еритроцитів у крові, передають Патріоти України. Якщо знати спосіб, завдяки якому навіть найжорсткіше м’ясо стан...