
Піца за популярністю поступається лише яєчні і вареникам. Спочатку її готували всією сім’єю на домашній кухні в урочистій обстановці. Але зараз це настільки повсякденна страва, що приготувати піцу можна навіть на сковорідці. Ми розповімо, як витратити на піцу всього 15 хвилин, передають Патріоти України.
Продукцію для начинки ми вибираємо самі. В основному це сир, ковбаси, свіжа зелень і гриби.
Приготуйте бездріжджове тісто. У миску насипте борошно, цукор, розпушувач і дрібку солі.
Потім влийте воду, розмішайте до однорідності і замісіть тісто.
Коли маса стане однорідною, накрийте рушником і відставте на деякий час для приготування начинки, подрібніть зелень або зробіть соус.
Розкачайте тісто до потрібного діаметру, викладіть його на сковорідку і доведіть до готовності на плиті, на повільному вогні. По готовності тісто слід просушити протягом 3 хвилин.
Потім зніміть сковорідку з вогню, переверніть тісто, викладіть начинку, соуси і знову поставте на плиту. Готувати на слабкому вогні під кришкою 8 хвилин і подавати до столу.
Суперфіналістка кулінарного шоу "МайстерШеф" Ольга Рябенко, яка поділилася рецептом оссобуко, розповіла, як приготувати качині ніжки зі сливами у пиві, передають Патріоти України. «КАЧИНІ НІЖКИ ЗІ СЛИВАМИ В ПИВІ! Справжня святкова магія на вашому різдв...
Соковита, солодка та повна вітамінів - хурма стає все більш популярним фруктом у наших раціонах. Хоча виглядає екзотично, її сезон припадає саме на час, коли в магазинах закінчуються літні фрукти, передають Патріоти України. Грудень — пік сезону хурми....