Ця піца готується на незвичайній основі – з картоплі. Картопляна піца виходить дуже смачною та дуже ситною, передають Патріоти України.
Гриби та цибулю нарізаємо кубиками і обсмажуємо разом до випаровування рідини, солимо та перчимо.
Доки обсмажуються гриби натираємо картоплю на дрібнуій тертушці, додаємо яйце, сіль, перець, борошно добре розмішуємо.
На добре розігріту сковороду викладаємо половину тертої картоплі та розрівнюємо.
Обсмажуємо з одного боку, потім перевертаємо і викладаємо на корж гриби, зелень і сир накриваємо кришкою і обсмажуємо ще на середньому вогні близько 5 хв.
Відразу з вогню подаємо до столу! Смачного!
Гречана крупа - не новинка на українських столах, але багато хто досі не знає, що вона буває різною й що її корисні властивості залежать від способу обробки. Біла чи смажена, у гарнірі чи як начинка - гречка заслуговує на більше місце в нашому раціоні,...
Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...