Ця піца готується на незвичайній основі – з картоплі. Картопляна піца виходить дуже смачною та дуже ситною, передають Патріоти України.
Гриби та цибулю нарізаємо кубиками і обсмажуємо разом до випаровування рідини, солимо та перчимо.
Доки обсмажуються гриби натираємо картоплю на дрібнуій тертушці, додаємо яйце, сіль, перець, борошно добре розмішуємо.
На добре розігріту сковороду викладаємо половину тертої картоплі та розрівнюємо.
Обсмажуємо з одного боку, потім перевертаємо і викладаємо на корж гриби, зелень і сир накриваємо кришкою і обсмажуємо ще на середньому вогні близько 5 хв.
Відразу з вогню подаємо до столу! Смачного!
Гречку можна кидати в окріп, хоча для більшості господинь цей спосіб приготування виглядає безглуздим. Тим часом, це найкращий і правильний спосіб варіння крупи, передають Патріоти України. Коли гречка потрапляє відразу в киплячу воду, вона втрачає кле...
Сухий фарш – не проблема для досвідченої господині, передають Патріоти України. Є кілька способів зробити сухий фарш придатним для приготування котлет. По-перше, щоб фарш став жирнішим і вологішим, потрібно змішати кілька видів м’яса. Найчастіше сухіст...