Ця піца готується на незвичайній основі – з картоплі. Картопляна піца виходить дуже смачною та дуже ситною, передають Патріоти України.
Гриби та цибулю нарізаємо кубиками і обсмажуємо разом до випаровування рідини, солимо та перчимо.
Доки обсмажуються гриби натираємо картоплю на дрібнуій тертушці, додаємо яйце, сіль, перець, борошно добре розмішуємо.
На добре розігріту сковороду викладаємо половину тертої картоплі та розрівнюємо.
Обсмажуємо з одного боку, потім перевертаємо і викладаємо на корж гриби, зелень і сир накриваємо кришкою і обсмажуємо ще на середньому вогні близько 5 хв.
Відразу з вогню подаємо до столу! Смачного!
Просто смажена чи запечена риба — це класичні рецепти. Спробуйте приготувати її під сирною скоринкою. Це зовсім новий рівень смаку та гастрономічної насолоди. Вам точно сподобається, передають Патріоти України. Вам потрібні наступні:. На сковороді розі...
Відбивні з будь-якого м’яса будуть неймовірно ніжними, соковитими, м’якими, якщо їх правильно підготувати до смаження. Не малу роль відіграє й спосіб приготування кляру. Господині часто роблять його на воді, а тому отримають жорстке м’ясо, передають Па...