Ця піца готується на незвичайній основі – з картоплі. Картопляна піца виходить дуже смачною та дуже ситною, передають Патріоти України.
Гриби та цибулю нарізаємо кубиками і обсмажуємо разом до випаровування рідини, солимо та перчимо.
Доки обсмажуються гриби натираємо картоплю на дрібнуій тертушці, додаємо яйце, сіль, перець, борошно добре розмішуємо.
На добре розігріту сковороду викладаємо половину тертої картоплі та розрівнюємо.
Обсмажуємо з одного боку, потім перевертаємо і викладаємо на корж гриби, зелень і сир накриваємо кришкою і обсмажуємо ще на середньому вогні близько 5 хв.
Відразу з вогню подаємо до столу! Смачного!
Якщо зібралися посмажити рибу, згадайте про те, які кулінарні помилки роблять її сухою та несмачною, передають Патріоти України. Багато хто з господарок стверджують, що багато в цій справі залежить виключно від виду риби та її якості, але це те саме, щ...
Деякі продукти не варто поєднувати з кавою через те, як це впливає на засвоєння поживних речовин або на роботу шлунково-кишкового тракту. Ось основні приклади, передають Патріоти України. Краще пити каву через 30–60 хв після їжі, а не на порожній шлуно...