Печені яблука рекомендовані до вживання дієтологами та практично не мають обмежень та протипоказань, передають Патріоти України.
Сучасне життя диктує свої умови і на часі приготування швидких корисних низькокалорійних страв та десертів. Тому особливої популярності знову набули й печені яблука.
Тим паче, що сьогодні не потрібно витрачати на їх приготування багато часу.
Сучасні технології та кухонне приладдя значно прискорюють та полегшують процес приготування страв. От і печені яблука можна приготувати за 7 хвилин.
Сам собою рецепт не новий. Начинку до них можна коригувати та підібрати на свій смак і вподобання. Яблука потрібно почистити, розрізати на половинки та начинити їх сиром.
Відмінно доповнить смакову палітру курага, родзинки, горіхи, кориця, ваніль та інші добавки.
Щоб приготувати яблука з кисломолочним сиром і чорносливом, потрібно помити і висушити чорнослив, нарізати його шматочками і покласти в середину яблука.
Потім накриваємо його кисломолочним сиром, посипаємо цукром та корицею або додаємо трохи меду.
Де запікати
А запікати яблука простіше у мікрохвильовій печі. Залежно від максимальної потужності на все піде 7-8 хвилин.
Користь печених яблук
Печені яблука можуть їсти діти та дорослі. Якщо включити їх у постійний раціон, можна вирішити проблеми зі здоров’ям і навіть використовувати як засіб профілактики багатьох захворювань.
За відсутності протипоказань та хронічних хвороб за один день доросла людина може з’їсти до 5 печених яблук.
Пацієнтам із цукровим діабетом, гастритом, виразками та іншими захворюваннями потрібно обмежитися двома плодами.
Більшість господинь, щойно бачать піну у каструлі, одразу хапаються за ложку. Але чи справді її потрібно прибирати під час варіння картоплі? Це питання виникає часто, а відповідь на нього не така вже й однозначна, передають Патріоти України. Редакція F...
Капуста – наш вітамінний овоч, страви з якої частіше з‘являються на столі, особливо в нашому зимовому меню. Квашена, маринована, тушкована, або смажена, як гарнір та основна страва. Якщо додати до капусти, яку ви смажите одну спецію, це поліпшить та зм...