Секрет господинь! Які несподівані інгредієнти зроблять олів’є смачнішим

Якщо трохи відійти від класичної рецептури олів’є, то можна приготувати цікаву страву, передають Патріоти України.

За допомогою буквально кількох інгредієнтів салат можна по-справжньому змінити.

Які продукти у цьому допоможуть

Кислі яблука

Цей компонент діє на салат “освіжаючим” чином, роблячи його не таким важким та калорійним. Яблука також додають незвичайний відтінок смаку.

Після того, як ви подрібнили фрукт, очистили його від шкірки, варто обдати яблука невеликою кількістю соку лимона, для того щоб яблука не потемніли в салаті.

Курка

Такий салат виходить дуже збалансованим та смачним. Відварене куряче м’ясо набагато смачніше і якісніше за ковбасу, тому про таку заміну варто задуматися заради свого здоров’я. Краще взяти курячу грудку. Також можна спробувати варіант із відвареною яловичиною. Салат вийде ще цікавішим.

Свіжий огірок

Достатньо просто замінити солоний огірок свіжим для того, щоб класичний салат з’явився на столі в оновленому вигляді. Смак страви буде свіжішим та цікавішим.

Джерело: ПростоВей

Є секрет! Як посмажити минтай, щоб він залишився соковитим

неділя, 20 жовтень 2024, 6:13

Смачно та апетитно — буде саме так з минтаєм, якщо його правильно посмажити. Пересушити будь-яку рибу дуже просто. Щоб її не зіпсувати та приготувати смачно, скористайтеся порадами з цієї статті, передають Патріоти України. Вам потрібно дві рибини. Зрі...

Інакше стануть гіркими! Названо гриби, які не можна заморожувати

субота, 19 жовтень 2024, 23:10

Лісові гриби можна зберігати абсолютно різними способами. Така заготівля дуже зручна для приготування різноманітних соусів. підлив та інших улюблених страв. Але якщо ви вирішили покласти такий продукт в морозилку – далеко не для всіз видів грибів підхо...