Якщо трохи відійти від класичної рецептури олів’є, то можна приготувати цікаву страву, передають Патріоти України.
За допомогою буквально кількох інгредієнтів салат можна по-справжньому змінити.
Кислі яблука
Цей компонент діє на салат “освіжаючим” чином, роблячи його не таким важким та калорійним. Яблука також додають незвичайний відтінок смаку.
Після того, як ви подрібнили фрукт, очистили його від шкірки, варто обдати яблука невеликою кількістю соку лимона, для того щоб яблука не потемніли в салаті.
Курка
Такий салат виходить дуже збалансованим та смачним. Відварене куряче м’ясо набагато смачніше і якісніше за ковбасу, тому про таку заміну варто задуматися заради свого здоров’я. Краще взяти курячу грудку. Також можна спробувати варіант із відвареною яловичиною. Салат вийде ще цікавішим.
Свіжий огірок
Достатньо просто замінити солоний огірок свіжим для того, щоб класичний салат з’явився на столі в оновленому вигляді. Смак страви буде свіжішим та цікавішим.
Доданий цукор, що міститься у фастфуді та газованих напоях - це пряма загроза для здоров’я серця. Експерти попереджають, його споживання веде до стрибків тиску, що може закінчитися трагічними наслідками, включаючи інфаркт або передчасну смерть. Про це ...
Сироп, який ми додаємо у каву, можна досить просто і швидко приготувати вдома, щоб не витрачати на цього купу грошей у магазині чи кав’ярні, передають Патріоти України. До того ж смак цього сиропу буде не лише не гіршим, але і набагато кращим, адже ви ...