Якщо трохи відійти від класичної рецептури олів’є, то можна приготувати цікаву страву, передають Патріоти України.
За допомогою буквально кількох інгредієнтів салат можна по-справжньому змінити.
Кислі яблука
Цей компонент діє на салат “освіжаючим” чином, роблячи його не таким важким та калорійним. Яблука також додають незвичайний відтінок смаку.
Після того, як ви подрібнили фрукт, очистили його від шкірки, варто обдати яблука невеликою кількістю соку лимона, для того щоб яблука не потемніли в салаті.
Курка
Такий салат виходить дуже збалансованим та смачним. Відварене куряче м’ясо набагато смачніше і якісніше за ковбасу, тому про таку заміну варто задуматися заради свого здоров’я. Краще взяти курячу грудку. Також можна спробувати варіант із відвареною яловичиною. Салат вийде ще цікавішим.
Свіжий огірок
Достатньо просто замінити солоний огірок свіжим для того, щоб класичний салат з’явився на столі в оновленому вигляді. Смак страви буде свіжішим та цікавішим.
За словами експертів, секрет хрустких країв і ніжного жовтка криється у правильному виборі сковорідки та декількох простих прийомах. Якщо ви смажите яйця на неправильній сковорідці, навіть найсвіжіші яйця можуть зіпсуватися — метал має мікротріщини, ку...
Звичайне картопляне пюре - це класика, яку люблять майже всі. Проте, щоб воно було справді ніжним, кремовим і ресторанного рівня, варто знати кілька секретів від професійних кухарів. Стюарт, шеф-кухар ресторану Nanna Tate, поділився простими порадами, ...