Секрет господинь! Що робити, щоб м’ясо не прилипало до сковороди під час приготування їжі

Смаження на сковороді є популярним способом приготування м’яса, оскільки за такого підходу можна отримати апетитну скоринку, передають Патріоти України.

Однак не завжди вдається приготувати ідеальне м’ясо.

Подробиці

Якщо продукт прилипає до сковороди, це істотно погіршує фінальний смак страви.

Які лайфхаки можуть стати в нагоді:

  1. Навіть стара сковорідка може пригодитися, якщо ви скористаєтеся пергаментом. Спочатку потрібно покласти папір для випічки, потім розігріти та влити рослинну олію.
  2. Спочатку всипте сіль, а потім додайте масло. За такого підходу м’ясо не прилипне до сковороди.
  3. Також варто пам’ятати про те, що найкраще відправляти на сковорідку м’ясо, яке було позбавлене надлишку вологи. Варто лише скористатися паперовим рушником перед смаженням.
  4. Деякі господині обробляють сковорідку невеликою кількістю яблучного оцту перед додаванням рослинної олії.

Перед тим як смажити м’ясо, потрібно переконатися, що сковорідка знаходиться в хорошому стані. Якщо на ній є невеликі тріщини і подряпини, то краще її не використовувати.

Буде як у ресторані! Як приготувати смачний кляр до будь-якого м’яса

неділя, 8 червень 2025, 6:12

Коли обсмажуватимете м’ясо на сковорідці, буде хрумка скоринка зверху і м’яке соковите м’ясо всередині, передають Патріоти України. Відділіть білок від жовтка, жовтки збийте, а білки відправте охолоджуватися в холодильник. У миску зі збитими жовтками д...

Розставлено крапки над "і": Що корисніше - лосось чи курятина

неділя, 8 червень 2025, 5:40

Лосось і курятина - два популярні джерела білка, які часто з’являються в раціоні тих, хто стежить за здоров’ям. Обидва продукти мають високий вміст поживних речовин, але відрізняються за складом жирів, вітамінів і калорійністю, передають Патріоти Украї...