Секрет господинь! Що робити, щоб м’ясо не прилипало до сковороди під час приготування їжі

Смаження на сковороді є популярним способом приготування м’яса, оскільки за такого підходу можна отримати апетитну скоринку, передають Патріоти України.

Однак не завжди вдається приготувати ідеальне м’ясо.

Подробиці

Якщо продукт прилипає до сковороди, це істотно погіршує фінальний смак страви.

Які лайфхаки можуть стати в нагоді:

  1. Навіть стара сковорідка може пригодитися, якщо ви скористаєтеся пергаментом. Спочатку потрібно покласти папір для випічки, потім розігріти та влити рослинну олію.
  2. Спочатку всипте сіль, а потім додайте масло. За такого підходу м’ясо не прилипне до сковороди.
  3. Також варто пам’ятати про те, що найкраще відправляти на сковорідку м’ясо, яке було позбавлене надлишку вологи. Варто лише скористатися паперовим рушником перед смаженням.
  4. Деякі господині обробляють сковорідку невеликою кількістю яблучного оцту перед додаванням рослинної олії.

Перед тим як смажити м’ясо, потрібно переконатися, що сковорідка знаходиться в хорошому стані. Якщо на ній є невеликі тріщини і подряпини, то краще її не використовувати.

Господиням на замітку! Як заморозити гриби на зиму без термічної обробки

п’ятниця, 18 жовтень 2024, 15:09

Найпростіше з домашньої заготівлі — заморожувати гриби на зиму. Так, потрібно мати час на поїздку в ліс, пошук, збирання. Потім стоїть завдання перебрати та почистити від бруду, піску. Можна просто купити гриби, якщо хочете зекономити час, передають Па...

Просто ідеально! Що додати до м’яса при запіканні, щоб воно було м’яким та соковитим

п’ятниця, 18 жовтень 2024, 12:05

Досить часто при запіканні м’ясо стає сухим. Його складно їсти, воно жорстке на смак. Це серйозна проблема, яку потрібно вирішувати системно. Найперше треба виправити на наступний раз помилки приготування, передають Патріоти України. Перед запіканням м...