
До сирників висувають вимоги щодо їх консистенції, висоти та смаку. Вони мають бути високі, пружні та не розсипатися. Погодьтесь, що пласкі сирники виглядають досить дивно, хоча можуть бути відмінні на смак. Спробуйте приготувати сирники за бабусиним рецептом. Вони мають вийти пухкими, як оладки на кефірі, передають Патріоти України.
У ємність перекладають сир та розминають виделкою. Для ще кращого результату можна протерти через сито. Чи потрібно це робити в обов’язковому порядку – залежить від сиру. Якщо виделкою не виходить досягти однорідної консистенції, тоді краще протерти.
До сиру додають кефір, цукор, сіль та добре вимішують. Не рекомендується користуватись блендером, бо структура кисломолочного сиру буде змінена.
На наступному етапі до сирників додають борошно та соду. Можна буде побачити, що реакція газоутворення запустилась. Соду немає потреби окремо гасити оцтом чи лимоном, бо цю функцію виконує кефір у суміші.
Сирники смажать на добре розігрітій сковороді на рослинній олії. Не шкодуйте та налийте трохи більше, бо страва від цього тільки виграє. Розмір сирників робіть за своїми вподобаннями. Смажити сирники потрібно на слабкому вогні. Рум’яна скоринка свідчить про готовність. Смачного!
Додавання риби до раціону є одним із найефективніших способів підтримати здоров’я серцево-судинної та нервової систем. Проте, як зазначають дієтологи, не всі види риби однаково корисні. Деякі містять вищі дози необхідних поживних речовин, як-от омега-3...
Яйця і вівсянка - лише деякі корисні продукти для сніданку, які допоможуть вам скинути вагу, не відчуваючи сильного голоду. Чим ще можна урізноманітнити свій сніданок, якщо ви хочете схуднути - пише Health Shots, передають Патріоти України. Яйця вирізн...