Секрет в особливому соусі! Як приготувати розкішні курячі крильця

Крильця можуть стати чудовим варіантом для ситної вечері, яка сподобається всім членам сім’ї, передають Патріоти України.

Чудово, що ця частина птиха має безліч способів приготування. Тому можна за допомогою лише одних маринадів, спецій та панірування щоразу добиватися нового результату.

Гурманам варто спробувати приготувати відмінний варіант страви, який має на увазі використання простого, але смачного соусу.

Які продукти потрібні

– кілограм самих крилець;
– склянка кетчупу;
– половина склянки французької гірчиці;
– невеликий шматочок кореня імбиру;
– по дві ложки кунжуту, меду та соєвого соусу;
– два зубчика часнику або за смаком.

Приготування:

Спочатку потрібно видалити частини крил, де немає м’яса. Після цього потрібно буде їх обмити і протерти паперовим рушником. Далі краще розділити крильця, що залишилися, на дві частини.

Потім прогріваємо сковорідку з олією і відправляємо птицю. Нам потрібно досягти появи гарної скоринки. Після цього можна прибирати продукт із плити.

Олію зливати не потрібно: її ми використовуємо для приготування ефектного соусу. Спочатку потрібно натерти імбир і порубати часник ножем. Вони вирушають у сковорідку першими.

Далі йдуть інші інгредієнти, крім кунжуту.

Коли соус буде готовий (рівномірна текстура, збалансований смак, потрібна консистенція), знову повертаємо крила. Готуємо їх на помірному вогні протягом півгодини.

Готову страву разом із соусом приправляємо насінням кунжуту. Неймовірно ефектна та смачна страва вразить навіть гурманів.

Це така смакота! Качині ніжки зі сливами у пиві - справжня магія на святковому столі

п’ятниця, 5 грудень 2025, 11:45

Суперфіналістка кулінарного шоу "МайстерШеф" Ольга Рябенко, яка поділилася рецептом оссобуко, розповіла, як приготувати качині ніжки зі сливами у пиві, передають Патріоти України. «КАЧИНІ НІЖКИ ЗІ СЛИВАМИ В ПИВІ! Справжня святкова магія на вашому різдв...

Найсолодша хурма вже у магазинах: Як обрати та на що звертати увагу

п’ятниця, 5 грудень 2025, 9:57

Соковита, солодка та повна вітамінів - хурма стає все більш популярним фруктом у наших раціонах. Хоча виглядає екзотично, її сезон припадає саме на час, коли в магазинах закінчуються літні фрукти, передають Патріоти України. Грудень — пік сезону хурми....