Найкраща страва для швидкого сніданку - домашні оладки, які можна готувати на основі молока, кефіру, йогурту, окропу, сироватки. Для того, щоб оладки вийшли пишними та м'якими, кулінари радять додати до тіста трохи соди, а також яйця, передають Патріоти України.
Кулінарка Яна поділилася в Instagram рецептом пишних, високих оладок на кефірі, які завжди виходять вдалими.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Нагрійте кефір до кімнатної температури.
2. У мисці змішайте яйце з цукром та сіллю, але не збивайте.
3. До яєчної суміші додайте кефір, борошно і в самому кінці соду, перемішайте і накрийте мискою або харчовою плівкою на 15 хвилин.
4. Після готового тіста не перемішуйте, а обережно наберіть ложкою, викладіть на гарячу сковороду з олією й смажте на середньому вогні з двох боків.
Чудова страва для холодного осіннього дня – гороховий суп, передають Патріоти України. Крім того, горох є важливою частиною збалансованого харчування. Фахівці рекомендують готувати різні страви на основі цього смачного, корисного та бюджетного продукту...
Кожна господиня має свої секрети приготування смачної тушкованої капусти, але навряд чи ці кулінарні шедеври можуть зрівнятися з ідеальною бабусиною стравою, передають Патріоти України. Найдосвідченіші господині чудово знають як приготувати ніжну тушко...