
Найкраща страва для швидкого сніданку - домашні оладки, які можна готувати на основі молока, кефіру, йогурту, окропу, сироватки. Для того, щоб оладки вийшли пишними та м'якими, кулінари радять додати до тіста трохи соди, а також яйця, передають Патріоти України.
Кулінарка Яна поділилася в Instagram рецептом пишних, високих оладок на кефірі, які завжди виходять вдалими.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Нагрійте кефір до кімнатної температури.
2. У мисці змішайте яйце з цукром та сіллю, але не збивайте.
3. До яєчної суміші додайте кефір, борошно і в самому кінці соду, перемішайте і накрийте мискою або харчовою плівкою на 15 хвилин.
4. Після готового тіста не перемішуйте, а обережно наберіть ложкою, викладіть на гарячу сковороду з олією й смажте на середньому вогні з двох боків.
Іноді, розбиваючи яйце, можна помітити маленьку червону плямку, схожу на краплю крові. Багато людей відразу викидають таке яйце або видаляють пляму. Насправді, червона пляма - це невеликий згусток крові, що виникає через мікрокрововилив у репродуктивно...
Тушкована капуста - одна з найпростіших і найдоступніших страв для щоденного меню. Її готують швидко, з мінімального набору продуктів, але результат не завжди виходить однаково вдалим, передають Патріоти України. Саме тому на кухнях професіоналів давно...