Найкраща страва для швидкого сніданку - домашні оладки, які можна готувати на основі молока, кефіру, йогурту, окропу, сироватки. Для того, щоб оладки вийшли пишними та м'якими, кулінари радять додати до тіста трохи соди, а також яйця, передають Патріоти України.
Кулінарка Яна поділилася в Instagram рецептом пишних, високих оладок на кефірі, які завжди виходять вдалими.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Нагрійте кефір до кімнатної температури.
2. У мисці змішайте яйце з цукром та сіллю, але не збивайте.
3. До яєчної суміші додайте кефір, борошно і в самому кінці соду, перемішайте і накрийте мискою або харчовою плівкою на 15 хвилин.
4. Після готового тіста не перемішуйте, а обережно наберіть ложкою, викладіть на гарячу сковороду з олією й смажте на середньому вогні з двох боків.
Куряче філе для багатьох господинь є основним м’ясним продуктом, на основі якого вони готують обіди та вечері, передають Патріоти України. Іноді є ризик купити філе неналежної якості. На які важливі деталі варто звернути увагу. Заморожування або охолод...
Є продукти, які не лише сприяють схудненню під час нічного відпочинку, а й допомагають налагодити якісний глибокий сон, передають Патріоти України. Лікарі не рекомендують відмовлятися від низки продуктів для вечірнього перекусу навіть під час процесу с...