Що додати в тісто для пишних та м'яких оладок - рецепт від кулінара

Найкраща страва для швидкого сніданку - домашні оладки, які можна готувати на основі молока, кефіру, йогурту, окропу, сироватки. Для того, щоб оладки вийшли пишними та м'якими, кулінари радять додати до тіста трохи соди, а також яйця, передають Патріоти України.

Кулінарка Яна поділилася в Instagram рецептом пишних, високих оладок на кефірі, які завжди виходять вдалими.

Інгредієнти:

  • теплий кефір – 300 мл
  • яйця – 1 шт.
  • цукор – 3 ст. л.
  • сіль – 1/2 ч. л.
  • борошно – 220 г
  • сода – 1 ч. л.

Спосіб приготування:

1. Нагрійте кефір до кімнатної температури.

2. У мисці змішайте яйце з цукром та сіллю, але не збивайте.

3. До яєчної суміші додайте кефір, борошно і в самому кінці соду, перемішайте і накрийте мискою або харчовою плівкою на 15 хвилин.

4. Після готового тіста не перемішуйте, а обережно наберіть ложкою, викладіть на гарячу сковороду з олією й смажте на середньому вогні з двох боків.

Як правильно вибрати куряче філе: Ось на що звертають увагу досвідчені господині

понеділок, 29 квітень 2024, 19:12

Куряче філе для багатьох господинь є основним м’ясним продуктом, на основі якого вони готують обіди та вечері, передають Патріоти України. Іноді є ризик купити філе неналежної якості. На які важливі деталі варто звернути увагу. Заморожування або охолод...

Творить дива! Названо продукт, який швидко спалює зайвий жир на тілі під час сну

понеділок, 29 квітень 2024, 18:25

Є продукти, які не лише сприяють схудненню під час нічного відпочинку, а й допомагають налагодити якісний глибокий сон, передають Патріоти України. Лікарі не рекомендують відмовлятися від низки продуктів для вечірнього перекусу навіть під час процесу с...