Вінегрет займає особливе місце у меню практично кожної сім’ї. Готується страва просто. Овочі потрібно нарізати дрібними кубиками і залити олією. Однак багатьох господинь відлякує саме процес відварювання овочів. Мовляв буряки потрібно варити довго, тому багато хто відмовляється від приготування корисної страви або купляють вже готові відварені буряки, які коштують в рази дорожче.
В середньому цей овоч потрібно варити 35-40 хвилин, а то й більше.
Однак варто пам’ятати, що більший коренеплід, він потребує більше часу на приготування. Відварювання в деяких випадках може тривати до двох годин.
Для того щоб не гаяти багато часу, можна попередньо розрізати великий овоч. Але варто пам’ятати, що в такому вигляді буряк втратить велику кількість корисних речовин.
Досвідчені кулінари також стверджують, що можна пришвидшити процес, додавши у воду 3 столові ложки олії. Це прискорить процес варіння.
Їжа, яка впала на землю, може миттєво перетворитися на бактерійну пастку - особливо влітку. Дієтологиня Емілі Лімінг попереджає: деякі продукти поглинають до 97% мікробів уже в першу секунду після падіння, передають Патріоти України. Чи справді діє "пр...
Приготувати смачний і соковитий курячий шашлик вдома просто - достатньо духовки та кількох сезонних овочів. Щоб м’ясо не вийшло сухим, важливо правильно вибрати маринад та спеції. Цей рецепт від фудблогерки Mariiam Foodblog допоможе зробити вечерю легк...