
Вінегрет займає особливе місце у меню практично кожної сім’ї. Готується страва просто. Овочі потрібно нарізати дрібними кубиками і залити олією. Однак багатьох господинь відлякує саме процес відварювання овочів. Мовляв буряки потрібно варити довго, тому багато хто відмовляється від приготування корисної страви або купляють вже готові відварені буряки, які коштують в рази дорожче.
В середньому цей овоч потрібно варити 35-40 хвилин, а то й більше.
Однак варто пам’ятати, що більший коренеплід, він потребує більше часу на приготування. Відварювання в деяких випадках може тривати до двох годин.
Для того щоб не гаяти багато часу, можна попередньо розрізати великий овоч. Але варто пам’ятати, що в такому вигляді буряк втратить велику кількість корисних речовин.
Досвідчені кулінари також стверджують, що можна пришвидшити процес, додавши у воду 3 столові ложки олії. Це прискорить процес варіння.
Коли взимку день скорочується до кількох годин світла, організм переходить на інший ритм. Ми раніше втомлюємося, частіше хочемо тепла та затишку, і нерідко вечеряємо значно пізніше, ніж варто, передають Патріоти України. Та наука дедалі наполегливіше н...
Спагеті - одна з найпростіших і найшвидших у приготуванні страв. Готувати їх можна з олією, спеціями, соусами. Але, дуже важливо знати, як їх правильно варити і скільки хвилин, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться корисними порадами, ...