Домашня рибка найкраща та найсвіжіша. Якщо ви хочете засолити скумбрію, за цим рецептом вона гарантована вийде смачною. Можете в цьому не сумніватися.
Для приготування потрібні такі продукти:
Рибу треба добре почистити від нутрощів. Видаліть голову, плавці, наріжте шматочками по 2-3 см. Складіть в місткість, в якій будете засолювати.
Воду поставте на вогонь. Доведіть до кипіння та покладіть маринадні компоненти: сіль, цукор, коріандр, гвоздику, лаврове листя, перці. Проваріть 2-3 хвилини та зніміть з вогню. Маринад повинен охолонути до кімнатної температури.
Рибу обкладіть зеленню та залийте маринадом. Поставте в холодильник на 8 годин. Якщо є час потримати 12 годин, тоді буде ще краще. Смачного!
Рис без попередньої підготовки варити не рекомендується, інакше якість гарніру залишатиме бажати кращого. Через надлишок крохмалю висока ймовірність того, що крупинки злипатимуться, й страва виглядатиме не дуже апетитно, передають Патріоти України. Вар...
Смаження цибулі є простим та звичним процесом, який ми повторюємо практично щодня. Адже обсмажений овоч є незамінним компонентом більшості популярних страв, передають Патріоти України. З цибулею багато продуктів стають смачнішими. Адже набагато цікавіш...