
Домашня рибка найкраща та найсвіжіша. Якщо ви хочете засолити скумбрію, за цим рецептом вона гарантована вийде смачною. Можете в цьому не сумніватися.
Для приготування потрібні такі продукти:
Рибу треба добре почистити від нутрощів. Видаліть голову, плавці, наріжте шматочками по 2-3 см. Складіть в місткість, в якій будете засолювати.
Воду поставте на вогонь. Доведіть до кипіння та покладіть маринадні компоненти: сіль, цукор, коріандр, гвоздику, лаврове листя, перці. Проваріть 2-3 хвилини та зніміть з вогню. Маринад повинен охолонути до кімнатної температури.
Рибу обкладіть зеленню та залийте маринадом. Поставте в холодильник на 8 годин. Якщо є час потримати 12 годин, тоді буде ще краще. Смачного!
Вершкове масло десятиліттями вважалося беззаперечно корисним жиром - недарма з’явився вислів "маслом кашу не зіпсуєш". Його вершковий смак давно став звичним у кашах, пюре та випічці. А як щодо сала? Який продукт безпечніший для серця і судин - сало чи...
Навіть коли ви обрали та купили мед, його ще треба правильно зберігати. Мед, що зберігається в неналежних умовах, не тільки занадто швидко кристалізується, але й може втратити свій смак і просто зіпсуватися. Однак це поширена помилка, яка призводить до...