Смакота! Ароматні запечені гомілки з картоплею і овочами

Гомілки з овочами можна подати на звичайну вечерю і для святкового застілля. Готуйте тоді, коли хочете цю смачну страву, від якої будуть всі у захваті та ситі, передають Патріоти України.

Подробиці

Для приготування візьміть:

  • 1 кг курячих гомілок
  • 1 ч.л. солі
  • 3 ст.л. соєвого соусу
  • 2 ст.л. олії
  • 2 зубчики часнику
  • спеції: 1 ч.л. паприки, 1/3 ч.л. чорного перцю, 1 ч.л. французької гірчиці
  • овочі: картопля, морква, цибуля чи інші на смак

Додаємо до гомілок сіль, соєвий, натертий часник, олію та прянощі, перемішуємо і залишаємо маринуватися мінімум на одну голину.

У форму для запікання викладаємо картоплю, цибулю, моркву та інші овочі за вашим смаком, підсолюємо і збризкуємо олією. Зверху викладаємо мариновані гомілки, поливаємо їх соусом, який із них стік.

Випікаємо при температурі 180 градусів протягом 1 години, через 20 хв переверніть всі гомілки, через ще 20 хвилин переверніть їх назад і допікайте. Це потрібно, щоб була однакова золота скоринка.

Як приготувати печінку з яблуками в духовці за півгодини

четвер, 16 січень 2025, 18:13

Восени коли у господинь є свіжий урожай яблук, саме час приготувати оригінальну та корисну вечерю з печінки, передають Патріоти України. Унікальне поєднання фруктів та печінки створює шикарний ансамбль смаку та аромату. Відмінний варіант для того, щоб ...

А ви це знали? Чому не можна їсти забагато хурми

четвер, 16 січень 2025, 17:58

Хурма — це смачний та корисний фрукт, який багато хто полюбляє за його яскравий смак і багатий склад корисних речовин. Вона містить магній, калій, вітаміни А і С, а також має приємний солодкуватий смак, який робить її фаворитом серед багатьох фруктів у...