
Легкі курячі котлети полюбляють всі. Ця страва є одним із найсмачніших джерел білка та корисних компонентів. Крім того, курячі котлети ідеально поєднуються майже з будь-яким гарніром, передають Патріоти України.
При цьому смак котлет можна значно покращити. Страва стане більш соковитою і м’якою, якщо дотримуватися двох простих правил.
Нарізка курячого філе
Щоб котлети вийшли соковитими, філе потрібно саме нарізати, а не подрібнити м’ясорубкою або блендером. Тому для попередньої обробки м’яса потрібно використовувати кухонний ніж.
В принципі, користуватися можна і м’ясорубкою. Однак перед використанням пристрою потрібно, щоб ножі в ній були досить гострі. А ось від використання блендера варто відмовитись у будь-якому випадку. Якщо подрібнити в ньому філе, то вийде тонкий фарш, з якого практично неможливо зробити м’яку страву.
Відбивання фаршу
Подрібнене філе потрібно кілька разів сильно кинути на стіл із висоти близько 30 сантиметрів. Саме ця процедура дозволить м’ясу «насититися» киснем і стати м’якшим. Бажано, щоб відбите філе полежало в холодильнику близько півгодини.
Опеньки посідають особливе місце серед лісових дарів як одні з найпопулярніших і найулюбленіших грибів для тих, хто збирає їх восени. Їх високо цінують за приємний смак, універсальність у кулінарії та високу поживну цінність. Сезон збору опеньок щороку...
Хоча молоко є джерелом кальцію та вітамінів, експерти наголошують, що не всім воно корисне. Деяким людям від цього продукту може бути лише шкода, передають Патріоти України. Кому слід уникати молока:. Експерти радять обирати альтернативні джерела кальц...