Смакота! Два секрети соковитих курячих котлет

Легкі курячі котлети полюбляють всі. Ця страва є одним із найсмачніших джерел білка та корисних компонентів. Крім того, курячі котлети ідеально поєднуються майже з будь-яким гарніром, передають Патріоти України.

Подробиці

При цьому смак котлет можна значно покращити. Страва стане більш соковитою і м’якою, якщо дотримуватися двох простих правил.

Нарізка курячого філе

Щоб котлети вийшли соковитими, філе потрібно саме нарізати, а не подрібнити м’ясорубкою або блендером. Тому для попередньої обробки м’яса потрібно використовувати кухонний ніж.

В принципі, користуватися можна і м’ясорубкою. Однак перед використанням пристрою потрібно, щоб ножі в ній були досить гострі. А ось від використання блендера варто відмовитись у будь-якому випадку. Якщо подрібнити в ньому філе, то вийде тонкий фарш, з якого практично неможливо зробити м’яку страву.

Відбивання фаршу

Подрібнене філе потрібно кілька разів сильно кинути на стіл із висоти близько 30 сантиметрів. Саме ця процедура дозволить м’ясу «насититися» киснем і стати м’якшим. Бажано, щоб відбите філе полежало в холодильнику близько півгодини.

Які помилки господині допускають при роботі з листковим тістом

неділя, 16 березень 2025, 19:08

Листкове тісто здатне полегшити життя будь-якій господині, адже з його допомогою можна швидко і легко приготувати безліч різних, а головне, смачних страв, передають Патріоти України. Існує величезна кількість рецептів всіляких плетенок, бубликів, печив...

Ефект здивує, але: Що буде, якщо їсти гречку щодня

неділя, 16 березень 2025, 17:50

Гречка — це дуже корисний продукт, який має багато переваг для здоров'я. Вона багата на вітаміни, мінерали, клітковину та білки, тому регулярне споживання гречки може мати позитивний вплив на організм. Проте, як і з будь-яким іншим продуктом, важливо д...