Смакота! Як приготувати курку з грибами у сметанному соусі - ідеальне доповнення до гарніру

Якщо немає ідей, що приготувати на вечерю до гарніру, приготуйте курку з грибами у сметані. Ідеальний варіант, який підійде як до каш, так і до макаронів чи картоплі, передають Патріоти України.

Подробиці

Інгредієнти:

  • 1 шт. курячого філе
  • 7 середніх печериць
  • 1 цибулина
  • 2 зубки часнику
  • 300 г сметани
  • 400 мл молока
  • 1 ст. л. борошна
  • сіль, перець на смак
  • олія для смаження

Приготування:

Змішайте сметану з борошном, додайте молоко й знову ретельно все перемішайте. Наріжте кубиками курку й покладіть у сотейник або сковорідку. Поставте смажитись, а тим часом наріжте цибулю й додайте до м’яса. Натріть або видушіть часник й додайте до курки з цибулею. На окремій сковорідці обсмажте гриби.

Після цього сметанну суміш та гриби покладіть на сковорідку з курячим м’ясом. Готуйте протягом 5 хвилин після того, як закипить. Страва готова. Вибирайте гарнір й подавайте до столу. Смачного!

Візьміть на замітку! У якій воді досвідчені господарки варять картоплю, щоб було смачно

четвер, 10 жовтень 2024, 18:08

Відварена картопля є дуже популярною стравою, передають Патріоти України. Адже овоч можна використовувати як смачний гарнір або ж відварити для приготування пюре та популярних видів салатів. Здавалося б, з варінням цього продукту зможе впоратися навіть...

А ви це знали? Досвідчені господині розповіли, коли до дерунів потрібно додати молоко, а коли кефір

четвер, 10 жовтень 2024, 17:15

Деякі господині додають у тісто для дерунів молоко, а деякі – кефір. До речі, у класичному рецепті дерунів є лише картопля, сіль та яйця, але зараз рецептів даної страви безліч. Додають і м’ясо, і цибулю, і кабачки, передають Патріоти України. Молоко ч...