Смакота! Як приготувати курку з грибами у сметанному соусі - ідеальне доповнення до гарніру

Якщо немає ідей, що приготувати на вечерю до гарніру, приготуйте курку з грибами у сметані. Ідеальний варіант, який підійде як до каш, так і до макаронів чи картоплі, передають Патріоти України.

Подробиці

Інгредієнти:

  • 1 шт. курячого філе
  • 7 середніх печериць
  • 1 цибулина
  • 2 зубки часнику
  • 300 г сметани
  • 400 мл молока
  • 1 ст. л. борошна
  • сіль, перець на смак
  • олія для смаження

Приготування:

Змішайте сметану з борошном, додайте молоко й знову ретельно все перемішайте. Наріжте кубиками курку й покладіть у сотейник або сковорідку. Поставте смажитись, а тим часом наріжте цибулю й додайте до м’яса. Натріть або видушіть часник й додайте до курки з цибулею. На окремій сковорідці обсмажте гриби.

Після цього сметанну суміш та гриби покладіть на сковорідку з курячим м’ясом. Готуйте протягом 5 хвилин після того, як закипить. Страва готова. Вибирайте гарнір й подавайте до столу. Смачного!

Господиням на замітку! Що додати в каструлю, щоб помітно прискорити варіння картоплі

понеділок, 20 січень 2025, 15:08

Варена картопля – популярний гарнір. Це дуже смачна і ситна страва, яку можна вживати і з м’ясом, і з рибою. Однак проблема полягає в тому, що кулінару доводиться довго чекати, поки вона дійде до готовності, передають Патріоти України. Зазвичай варіння...

Як покращити смак кави: ТОП-5 хитрощів

понеділок, 20 січень 2025, 12:14

Для того щоб смак кави завжди міг приємно здивувати, важливо не тільки купувати якісний напій і дотримуватися технологій приготування, але й знати деякі хитрощі. Завдяки цій каві завжди зможе порадувати своїм оригінальним смаком, передають Патріоти Укр...