Якщо немає ідей, що приготувати на вечерю до гарніру, приготуйте курку з грибами у сметані. Ідеальний варіант, який підійде як до каш, так і до макаронів чи картоплі, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
Змішайте сметану з борошном, додайте молоко й знову ретельно все перемішайте. Наріжте кубиками курку й покладіть у сотейник або сковорідку. Поставте смажитись, а тим часом наріжте цибулю й додайте до м’яса. Натріть або видушіть часник й додайте до курки з цибулею. На окремій сковорідці обсмажте гриби.
Після цього сметанну суміш та гриби покладіть на сковорідку з курячим м’ясом. Готуйте протягом 5 хвилин після того, як закипить. Страва готова. Вибирайте гарнір й подавайте до столу. Смачного!
Відварена картопля є дуже популярною стравою, передають Патріоти України. Адже овоч можна використовувати як смачний гарнір або ж відварити для приготування пюре та популярних видів салатів. Здавалося б, з варінням цього продукту зможе впоратися навіть...
Деякі господині додають у тісто для дерунів молоко, а деякі – кефір. До речі, у класичному рецепті дерунів є лише картопля, сіль та яйця, але зараз рецептів даної страви безліч. Додають і м’ясо, і цибулю, і кабачки, передають Патріоти України. Молоко ч...