
Млинців багато не буває. Це є істина. Скільки не напечеш млинців, тарілка лишається пуста. Млинець за млинцем, з варенням чи сметаною, а може й зі згущеним молоком — це дуже смачно. Пропонуємо вам приготувати улюблену багатьма страву за цим лінивим рецептом, передають Патріоти України.
Для приготування потрібні наступні інгредієнти:
Щоб було швидше, використовуйте для збивання тіста міксер. Отже, в молоко введіть по одному всі яйця. Далі черга за олією, сіллю, цукром, содою та борошном. Все ретельно збийте, щоб не було грудочок. Потім потрібно влити в тісто окріп та вимішати.
Щоб млинці гарно випікались, найперший смажте на сковороді, змащеній салом. А решту продовжуйте випікати без олії чи сала. Змащення більше не треба. Процес піде швидко та буде велика стопка млинців.
Вас цікавить, чому це ліниві млинці? Тому що сковороду не треба постійно змащувати. Смачного!
Досвідчені господині знають просте правило: перш ніж пекти, тісто треба не поспішати - дати йому «відпочити» в холодильнику. І це не просто кулінарна примха, а перевірений секрет, який впливає і на смак, і на текстуру майбутньої випічки, передають Патр...
Полиці магазинів рясніють "натуральними" й "екологічними" товарами, але насправді частина з них - лише майстерно замасковані підробки. Щоб знизити собівартість, недобросовісні виробники замінюють дорогі інгредієнти дешевими, додаючи ароматизатори, бар...