Млинці — смакота, яку особливо приємно готувати в вихідні дні. А потім з варенням, сметаною чи фруктами смачно їсти, запиваючи ароматним чаєм, передають Патріоти України.
Для приготування потрібні такі продукти:
Збийте яйця з цукром та сіллю. Продовжуйте збивати та вливайте тонкою цівкою молоко.
Через дрібне сито всипте борошно, продовжуючи збивати все вінчиком. Тепер час влити крутий окріп і знову все ретельно збити. Потім додайте олію, терту цедру від одного лимона.
Млинці треба смажити до золотистого кольору з двох сторін. Сковорода має бути добре розігріта з олією. Смачного!
Мабуть, це один із найпростіших способів приготування свинячої грудинки для м’ясної нарізки. Попередньо маринувати свинину не треба. Потрібні свиняча грудинка, соєвий соус і за бажанням її можна доповнити часником і солодкою паприкою. Соєвий соус дає п...
Щороку серцево-судинні захворювання забирають життя тисяч українців. І хоча генетика відіграє свою роль, спосіб життя та раціон - фактори, які ми можемо контролювати. Правильне харчування здатне знизити ризик хвороб серця без медикаментів. Особливо важ...