
Млинці — смакота, яку особливо приємно готувати в вихідні дні. А потім з варенням, сметаною чи фруктами смачно їсти, запиваючи ароматним чаєм, передають Патріоти України.
Для приготування потрібні такі продукти:
Збийте яйця з цукром та сіллю. Продовжуйте збивати та вливайте тонкою цівкою молоко.
Через дрібне сито всипте борошно, продовжуючи збивати все вінчиком. Тепер час влити крутий окріп і знову все ретельно збити. Потім додайте олію, терту цедру від одного лимона.
Млинці треба смажити до золотистого кольору з двох сторін. Сковорода має бути добре розігріта з олією. Смачного!
Вершкове масло десятиліттями вважалося беззаперечно корисним жиром - недарма з’явився вислів "маслом кашу не зіпсуєш". Його вершковий смак давно став звичним у кашах, пюре та випічці. А як щодо сала? Який продукт безпечніший для серця і судин - сало чи...
Навіть коли ви обрали та купили мед, його ще треба правильно зберігати. Мед, що зберігається в неналежних умовах, не тільки занадто швидко кристалізується, але й може втратити свій смак і просто зіпсуватися. Однак це поширена помилка, яка призводить до...