Млинці — смакота, яку особливо приємно готувати в вихідні дні. А потім з варенням, сметаною чи фруктами смачно їсти, запиваючи ароматним чаєм, передають Патріоти України.
Для приготування потрібні такі продукти:
Збийте яйця з цукром та сіллю. Продовжуйте збивати та вливайте тонкою цівкою молоко.
Через дрібне сито всипте борошно, продовжуючи збивати все вінчиком. Тепер час влити крутий окріп і знову все ретельно збити. Потім додайте олію, терту цедру від одного лимона.
Млинці треба смажити до золотистого кольору з двох сторін. Сковорода має бути добре розігріта з олією. Смачного!
Печінка така корисна та смачна, якщо її вдало приготувати. Особливо вона смакує в паніруванні та з великою кількістю цибулі. Але все починається з обробки печінки, передають Патріоти України. Якщо ви придбали заморожену печінку або дістали зі своєї мор...
Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...