Млинці — смакота, яку особливо приємно готувати в вихідні дні. А потім з варенням, сметаною чи фруктами смачно їсти, запиваючи ароматним чаєм, передають Патріоти України.
Для приготування потрібні такі продукти:
Збийте яйця з цукром та сіллю. Продовжуйте збивати та вливайте тонкою цівкою молоко.
Через дрібне сито всипте борошно, продовжуючи збивати все вінчиком. Тепер час влити крутий окріп і знову все ретельно збити. Потім додайте олію, терту цедру від одного лимона.
Млинці треба смажити до золотистого кольору з двох сторін. Сковорода має бути добре розігріта з олією. Смачного!
Варена картопля – популярний гарнір. Це дуже смачна і ситна страва, яку можна вживати і з м’ясом, і з рибою. Однак проблема полягає в тому, що кулінару доводиться довго чекати, поки вона дійде до готовності, передають Патріоти України. Зазвичай варіння...
Для того щоб смак кави завжди міг приємно здивувати, важливо не тільки купувати якісний напій і дотримуватися технологій приготування, але й знати деякі хитрощі. Завдяки цій каві завжди зможе порадувати своїм оригінальним смаком, передають Патріоти Укр...