Смакота! Як приготувати заварні млинці на молоці

Млинці — смакота, яку особливо приємно готувати в вихідні дні. А потім з варенням, сметаною чи фруктами смачно їсти, запиваючи ароматним чаєм, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Для приготування потрібні такі продукти:

  • молоко — 1 скл.;
  • борошно — 0,75 скл.;
  • яйця — 2 шт.;
  • цукор — 1-1,5 ст.л.;
  • сіль — 0,5 ч.л.;
  • окріп — 0,5 скл.;
  • лимонна цедра — 1 шт.;
  • олія.

Як приготувати

Збийте яйця з цукром та сіллю. Продовжуйте збивати та вливайте тонкою цівкою молоко.

Через дрібне сито всипте борошно, продовжуючи збивати все вінчиком. Тепер час влити крутий окріп і знову все ретельно збити. Потім додайте олію, терту цедру від одного лимона.

Млинці треба смажити до золотистого кольору з двох сторін. Сковорода має бути добре розігріта з олією. Смачного!

Варто знати! Чи потрібно мити печінку перед смаженням

п’ятниця, 22 листопад 2024, 12:00

Печінка така корисна та смачна, якщо її вдало приготувати. Особливо вона смакує в паніруванні та з великою кількістю цибулі. Але все починається з обробки печінки, передають Патріоти України. Якщо ви придбали заморожену печінку або дістали зі своєї мор...

Є секрет! Як правильно збивати яйця для омлету, щоб він був пишним

п’ятниця, 22 листопад 2024, 11:12

Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...