Якщо не маєте часу возитися з дріжджовим тістом, то цей чудовий простий рецепт піци саме для вас. Спробуйте – не пошкодуєте, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Начинка:
Приготування:
Вбийте в миску 1 яйце, додайте сіль, цукор. Збийте все ретельно. Після цього додайте кефір, олію та соду. Просійте борошно й замісіть м’яке еластичне тісто. Розріжте його на дві частини. З нього вийде 2 піци.
Зробіть з кожної частини кулю й розкачайте товщиною 2-4 міліметри. Кожну частину викладіть на пергамент, змажте соусом. Покладіть зверху начинку й випікайте при температурі 200 градусів протягом 20 хвилин. Смачного!
Гречана крупа - не новинка на українських столах, але багато хто досі не знає, що вона буває різною й що її корисні властивості залежать від способу обробки. Біла чи смажена, у гарнірі чи як начинка - гречка заслуговує на більше місце в нашому раціоні,...
Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...