Омлет. Здається, що в цій страві нічого не може здивувати. Її готують майже кожен день на сніданок. Проте можна змінити звичні інгредієнти, щоб отримати зовсім новий смак. Приготуйте омлет з пивом, редисом та помідорами, передають Патріоти України.
Для приготування вам знадобиться підготувати наступні продукти:
Підготуємо овочі для омлету. Редис та перець потрібно нарізати соломкою. Помідори — кружальцями. Цибулю та зелень потрібно подрібнити.
На розігріту сковороду наливаємо олію та викладаємо редис. Обсмажити потрібно буквально декілька секунд. Наступними по черзі будуть болгарський перець та помідори. Овочі потрібно пасерувати.
Через 1 хвилину до овочів додають цибулю та забирають вогонь на найменший. Продовжуємо пасерувати ще 2-3 хвилини.
За цей час у ємність розбийте 2-3 яйця, додайте молоко, пиво, перець, сіль та вилийте на овочі. Яєчна суміш має рівномірно розподілитись з начинкою. Омлет накривають кришкою та готують на маленькому вогні.
Перед подачею на стіл посипте свіжою зеленню. Смачного!
Креветки є одним із найулюбленіших видів морепродуктів, передають Патріоти України. Їх часто використовують як компоненти для салату або супів азіатської кухні. Іноді хочеться порадувати домашніх вишуканою закускою, тому креветки подають окремо. Всі зн...
Метою будь-якої господині, що займається приготуванням котлет, вважається поява на поверхні їжі апетитної скоринки, передають Патріоти України. Саме ця частина страви значно покращує її смак та дозволяє «запечатати» соки всередині. На жаль, далеко не з...