Для багатьох людей один з улюблених тортів – печінковий, а не типові солодкі торти. Господині по-різному готують, але цей варіант подобається всім. Зберігайте собі перед новорічними святами і готуйте з нами, передають Патріоти України.
Для приготування одного торту візьміть:
Печінку помийте і відправте у чашу блендера разом із яйцями, сіллю, спеціями, молоком. Добре все збийте і додайте борошно. Тісто має бути, як густа сметана. Сковорідку розігрійте, змастіть олією і випікайте млинці під кришкою на середньому вогні.
З цибулі та моркви зробіть засмажку, проте більш протушкуйте овочі, а не засмажте, щоб не було гіркого присмаку. Додайте майонез чи йогурт, часник і зелень та добре все розмішайте.
Перемащуємо всі коржі намазкою та прикрашаємо зверху за бажанням. Такий торт фаворит серед рецептів, спробуйте й ви!
Простий рецепт запікання філе для салату, проте в ньому є свій особливий секрет, який полягає у додаванні французької гірчиці, що подарує пікантний присмак, передають Патріоти України. Для приготування нам буде потрібно:. Філе (куряча грудка) – 2 шт.Со...
Якщо вам треба картопля, що не розварюється, добре тримає форму, зокрема під час нарізання на кубики чи слайси, то ця кулінарна порада для вас. Обов’язково додавайте оцет у воду, він не вплине на смак, проте покращить міцність верхнього шару картоплі, ...