Для багатьох людей один з улюблених тортів – печінковий, а не типові солодкі торти. Господині по-різному готують, але цей варіант подобається всім. Зберігайте собі перед новорічними святами і готуйте з нами, передають Патріоти України.
Для приготування одного торту візьміть:
Печінку помийте і відправте у чашу блендера разом із яйцями, сіллю, спеціями, молоком. Добре все збийте і додайте борошно. Тісто має бути, як густа сметана. Сковорідку розігрійте, змастіть олією і випікайте млинці під кришкою на середньому вогні.
З цибулі та моркви зробіть засмажку, проте більш протушкуйте овочі, а не засмажте, щоб не було гіркого присмаку. Додайте майонез чи йогурт, часник і зелень та добре все розмішайте.
Перемащуємо всі коржі намазкою та прикрашаємо зверху за бажанням. Такий торт фаворит серед рецептів, спробуйте й ви!
Квашена капуста – це улюблена страва багатьох українців, яка чудово доповнює зимовий раціон. Вона багата на вітаміни, мікроелементи та інші необхідні речовини. Проте іноді, під час приготування чи зберігання, капуста темніє, що викликає занепокоєння у ...
Деруни можна назвати чудовою бюджетною стравою, здатною принести різноманітність у звичний раціон, передають Патріоти України. Однак для того, щоб страва сподобалась всім домашнім, вона має бути красивою та смачною. За естетику дерунів відповідає колір...