Точна пропорція: Скільки потрібно додати солі на 1 кг фаршу для котлет

Котлети – це універсальна м’ясна страва, яка відмінно підійде для обіду або вечері, передають Патріоти України.

Основний плюс полягає в тому, що вона чудово поєднується з різними гарнірами та овочевими салатами.

Подробиці

Крім того, готуються котлети дуже просто. Достатньо змішати всі важливі компоненти, сформувати фарш, а потім лише посмажити.

Але все ж таки одна деталь може викликати питання у молодих господарок. Пов’язано це з додаванням солі до м’ясної маси.

Скільки потрібно солі, щоби котлети були смачними?

Як зазначають досвідчені кулінари, на 1 кілограм м’яса для котлет потрібно взяти лише 2 чайні ложки солі без гірки.

При цьому необхідно враховувати, що розраховується кількість солі на кілограм м’яса, а не фаршу.

Пов’язано це з тим, що в останньому продукті можуть бути додаткові малосолені компоненти. Тому для фаршу слід брати менше солі.Котлети – це універсальна м’ясна страва, яка відмінно підійде для обіду або вечері.

Основний плюс полягає в тому, що вона чудово поєднується з різними гарнірами та овочевими салатами.

Подробиці

Крім того, готуються котлети дуже просто. Достатньо змішати всі важливі компоненти, сформувати фарш, а потім лише посмажити.

Але все ж таки одна деталь може викликати питання у молодих господарок. Пов’язано це з додаванням солі до м’ясної маси.

Скільки потрібно солі, щоби котлети були смачними?

Як зазначають досвідчені кулінари, на 1 кілограм м’яса для котлет потрібно взяти лише 2 чайні ложки солі без гірки.

При цьому необхідно враховувати, що розраховується кількість солі на кілограм м’яса, а не фаршу.

Пов’язано це з тим, що в останньому продукті можуть бути додаткові малосолені компоненти. Тому для фаршу слід брати менше солі.

Любите гречку? Ось що обов’язково потрібно про неї знати

субота, 12 липень 2025, 17:09

Гречана крупа - не новинка на українських столах, але багато хто досі не знає, що вона буває різною й що її корисні властивості залежать від способу обробки. Біла чи смажена, у гарнірі чи як начинка - гречка заслуговує на більше місце в нашому раціоні,...

Пийте каву правильно: Коли вона працює, а коли шкодить кишківнику

субота, 12 липень 2025, 13:05

Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...