Сирники завжди стануть чудовим варіантом щоб ними почати свій день або для ситного перекусу. Однак часом ми стикаємося з тим, що сирники не виходять такими, як хотілося б, передають Патріоти України.
Ретельно вибирайте кисломолочний продукт
Оскільки кислий сир – це найважливіший компонент сирників, його вибору потрібно приділити основну увагу. Для особливих випадків можна придбати натуральний домашній сир, переконавшись у його свіжості. Сирники з домашього сиру виходять найбільш вдалими.
Звертайте увагу на те щоб сир не був занадто вологим чи кислим.
Яйця
Не всі знають, що якщо переборщити з яйцями, сирна маса стане занадто рідкою. В результаті, щоб це виправити доводиться збільшити кількість борошна. Сирники у такому разі виходять гумовими.
Одного яйця на 600 грам сиру буде цілком достатньо.
Цукор
Не варто додавати багато цукру, оскільки сирники пригорятимуть і можуть вийти занадто нудними. Краще потім страву доповнити варенням, згущеним молоком або медом.
Кава не є чарівним засобом для схуднення, але наукові дослідження показують, що вона може стати корисним доповненням до вашого раціону. Експерти виділяють три основні механізми, завдяки яким кава може сприяти контролю ваги, передають Патріоти України. ...
Кістковий бульйон нині став популярним продуктом харчування. Часто його називають "рідким золотом", адже вважається, що такий бульйон є порятунком від застуди, може полегшити біль у суглобах, а також позитивно впливає на шкіру та травлення, передають П...