ТОП-3 хитрощі допоможуть приготувати ідеальні сирники

Сирники завжди стануть чудовим варіантом щоб ними почати свій день або для ситного перекусу. Однак часом ми стикаємося з тим, що сирники не виходять такими, як хотілося б, передають Патріоти України.

Які тонкощі потрібно знати щоб сирники вийшли вдалими?

Ретельно вибирайте кисломолочний продукт

Оскільки кислий сир – це найважливіший компонент сирників, його вибору потрібно приділити основну увагу. Для особливих випадків можна придбати натуральний домашній сир, переконавшись у його свіжості. Сирники з домашього сиру виходять найбільш вдалими.

Звертайте увагу на те щоб сир не був занадто вологим чи кислим.

Яйця

Не всі знають, що якщо переборщити з яйцями, сирна маса стане занадто рідкою. В результаті, щоб це виправити доводиться збільшити кількість борошна. Сирники у такому разі виходять гумовими.

Одного яйця на 600 грам сиру буде цілком достатньо.

Цукор

Не варто додавати багато цукру, оскільки сирники пригорятимуть і можуть вийти занадто нудними. Краще потім страву доповнити варенням, згущеним молоком або медом.

Ніколи не мийте сире м'ясо! Ось до чого це може призвести

середа, 9 жовтень 2024, 0:10

В багатьох людей, після покупки м'яса, виникає велике бажання одразу його помити під проточною водою, а лише після цього готувати. І це може бути в декількох водах, дуже ретельно. Але це надзвичайно велика помилка, яка приносить лише шкоду, передають П...

Як врятувати черствий хліб - секрети досвідчених господинь

вівторок, 8 жовтень 2024, 18:15

Хліб є ідеальним продуктом для виготовлення бутербродів, передають Патріоти України.ю. Також хліб ми полюбляємо тому, що з ним більш ситніше. Однак через неправильне зберігання він може стати черствим буквально за ніч. Але це не означає, що настав час ...