ТОП-3 хитрощі господинь, у яких виходять неймовірно пишні оладки на кефірі

Оладки, виготовлені на кефірі, є справжньою класикою для домашнього сніданку, передають Патріоти України.

Будь-якій господині хочеться, щоб страва вийшла не тільки смачною, але ще й пишною, адже це демонструє тонку майстерність кулінара.

Подробиці

Для того, щоб страва завжди виходила, вам варто освоїти три прості хитрощі.

У чому вони полягають

Прогрійте кефір

Багато господинь з незнання припускаються поширеної помилки – готують страву на кефірі, який буквально кілька хвилин тому “відпочивав” на полиці в холодильнику.

Пишну страву за такого підходу приготувати не вийде.

Досвідчені кулінари рекомендують довести кисломолочний продукт до температури 40 градусів. Тільки після цього можна приступати до приготування тіста.

Консистенція

Деякі господині готові використовувати для смаження надто рідке тісто, яке більше підходить для млинців. Так чинити не варто.

Найкраще досягти консистенції сметани з високим відсотком жирності. Такі оладки добре пропікаються, а також виходять дуже пишними.

Час на “відпочинок”

Відомо, що найпишніші оладки виходять у тому випадку, якщо ввести до складу інгредієнтів пекарський порошок чи харчову соду.

Однак варто пам’ятати, що таке тісто потребує особливого підходу.

Після того, як ви ввели додаткові компоненти, тісто має “відпочити” протягом 20 хвилин.

Кілька факторів визначальні: Як вибрати справжню ковбасу і не помилитися

неділя, 5 січень 2025, 23:10

Є кілька визначальних ознак справжньої корисної ковбаси, за якими ви зможете обрати натуральний і смачний продукт, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Ковбасу полюбляють усі, що не дивно, бо це смачний і поживний продукт. Напевно, багато хт...

Ви будете здивовані! Чому досвідчені господині обвалюють котлети в горіхах

неділя, 5 січень 2025, 22:10

Деякі господині завжди панірують котлети. Додаткова «оболонка» захищає м’ясну страву, зберігаючи в ній соки. Крім того, котлети виходять смачнішими: вони отримують цікавий хрускіт, передають Патріоти України. Найчастіше котлети обвалюються в борошні а...