Оладки, виготовлені на кефірі, є справжньою класикою для домашнього сніданку, передають Патріоти України.
Будь-якій господині хочеться, щоб страва вийшла не тільки смачною, але ще й пишною, адже це демонструє тонку майстерність кулінара.
Для того, щоб страва завжди виходила, вам варто освоїти три прості хитрощі.
У чому вони полягають
Прогрійте кефір
Багато господинь з незнання припускаються поширеної помилки – готують страву на кефірі, який буквально кілька хвилин тому “відпочивав” на полиці в холодильнику.
Пишну страву за такого підходу приготувати не вийде.
Досвідчені кулінари рекомендують довести кисломолочний продукт до температури 40 градусів. Тільки після цього можна приступати до приготування тіста.
Консистенція
Деякі господині готові використовувати для смаження надто рідке тісто, яке більше підходить для млинців. Так чинити не варто.
Найкраще досягти консистенції сметани з високим відсотком жирності. Такі оладки добре пропікаються, а також виходять дуже пишними.
Час на “відпочинок”
Відомо, що найпишніші оладки виходять у тому випадку, якщо ввести до складу інгредієнтів пекарський порошок чи харчову соду.
Однак варто пам’ятати, що таке тісто потребує особливого підходу.
Після того, як ви ввели додаткові компоненти, тісто має “відпочити” протягом 20 хвилин.
Соя - популярна бобова культура, що походить з Азії і вже давно є основною частиною кухні в Китаї, Японії та Кореї, передають Патріоти України. В Європу вона прийшла у XIX столітті завдяки австрійському професору Хаберланду, який сприяв її адаптації до...
Зелений чай очолює список продуктів, які варто регулярно вживати, особливо якщо ми хочемо зберегти здоров’я на довгі роки. Його корисні властивості важко переоцінити. Однак виявляється, що за допомогою простого прийому можна посилити його дію, передают...