ТОП-3 продукти, які потрібно додати в маринад, щоб м’ясо стало м’яким та соковитим

Досвідчений кухар ніколи не відмовиться від процесу маринування м’яса, тому що ця процедура дозволяє йому стати більш м’яким, соковитим та смачним, передають Патріоти України.

Деякі господині переживають, що маринад може перебити смак та аромат м’яса, але це не так.

Які 3 продукти варто ввести в маринад

1.Червоне вино

Багато професійних кухарів активно використовують вино в кулінарії, оскільки це дозволяє досягти вражаючих результатів. Однак найчастіше цей алкогольний напій використовують для тушкування. Червоне вино стане ідеальним компонентом для маринаду, який дозволить м’ясу стати ніжним і ароматним.В винному маринаді м’ясо має маринуватись щонайменше 60 хвилин.

2.Соєвий соус

Цю хитрість багато хто перейняв у кухарів азіатської кухні, які за допомогою соєвого соусу готують неймовірно смачне м’ясо. Цікавий факт полягає в тому, що соус підійде до будь-якого різновиду продукту. У такому маринаді м’ясо заведено залишати від 40 до 60 хвилин.

3.Газировка

Цю хитрість багато хто використовує при підготовці м’яса до шашлику, оскільки страва повинна танути в роті. Але метод підійде для будь-якого способу приготування. Важливий момент полягає в тому, що варто брати звичайну газовану воду, яка не має особливих присмаків.

"Золоті правила"! Як зберегти фрукти та овочі свіжими якомога довше

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:00

Досі відвідуєте продуктові магазини частіше, ніж хотілося, тому що овочі і фрукти у вашому холодильнику псуються надто швидко? Тоді дочитайте до кінця, передають Патріоти України. Фудблогерка Емі Кросс у своєму Instagram поділилась чудовим лайфхаком зі...

Забудете про проблему! Як за дві хвилини позбутися неприємного запаху в холодильнику

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:55

Якщо скористатися такими підручними засобами, вам не доведеться мити холодильник, неприємний запах зникне, як і не було, передають Патріоти України. Наразі літо, а світло вимикають настільки часто, що продукти в холодильнику псуються дуже швидко. І щоб...