
Досвідчений кухар ніколи не відмовиться від процесу маринування м’яса, тому що ця процедура дозволяє йому стати більш м’яким, соковитим та смачним, передають Патріоти України.
Деякі господині переживають, що маринад може перебити смак та аромат м’яса, але це не так.
1.Червоне вино
Багато професійних кухарів активно використовують вино в кулінарії, оскільки це дозволяє досягти вражаючих результатів. Однак найчастіше цей алкогольний напій використовують для тушкування. Червоне вино стане ідеальним компонентом для маринаду, який дозволить м’ясу стати ніжним і ароматним.В винному маринаді м’ясо має маринуватись щонайменше 60 хвилин.
2.Соєвий соус
Цю хитрість багато хто перейняв у кухарів азіатської кухні, які за допомогою соєвого соусу готують неймовірно смачне м’ясо. Цікавий факт полягає в тому, що соус підійде до будь-якого різновиду продукту. У такому маринаді м’ясо заведено залишати від 40 до 60 хвилин.
3.Газировка
Цю хитрість багато хто використовує при підготовці м’яса до шашлику, оскільки страва повинна танути в роті. Але метод підійде для будь-якого способу приготування. Важливий момент полягає в тому, що варто брати звичайну газовану воду, яка не має особливих присмаків.
Часто люди відкладають вечерею до останнього - після завершення роботи, домашніх справ та часу з дітьми. Але така тактика є хибною, адже час прийому їжі такий самий важливий для здоров'я, як і її якість та поживність. Коли найкращий час для вечері - ро...
Серцево-судинні захворювання залишаються однією з головних причин смертності у світі. Хоча медикаментозне лікування відіграє ключову роль, фахівці наголошують: харчування також має величезне значення для підтримки здоров’я серця, передають Патріоти Укр...