Досвідчений кухар ніколи не відмовиться від процесу маринування м’яса, тому що ця процедура дозволяє йому стати більш м’яким, соковитим та смачним, передають Патріоти України.
Деякі господині переживають, що маринад може перебити смак та аромат м’яса, але це не так.
1.Червоне вино
Багато професійних кухарів активно використовують вино в кулінарії, оскільки це дозволяє досягти вражаючих результатів.
Однак найчастіше цей алкогольний напій використовують для тушкування.
Червоне вино стане ідеальним компонентом для маринаду, який дозволить м’ясу стати ніжним і ароматним.
В винному маринаді м’ясо має маринуватись щонайменше 60 хвилин.
2.Соєвий соус
Цю хитрість багато хто перейняв у кухарів азіатської кухні, які за допомогою соєвого соусу готують неймовірно смачне м’ясо.
Цікавий факт полягає в тому, що соус підійде до будь-якого різновиду продукту.
У такому маринаді м’ясо заведено залишати від 40 до 60 хвилин.
3.Газировка
Цю хитрість багато хто використовує при підготовці м’яса до шашлику, оскільки страва повинна танути в роті. Але метод підійде для будь-якого способу приготування.
Важливий момент полягає в тому, що варто брати звичайну газовану воду, яка не має особливих присмаків.
Навіть найдорожча кава може втратити свій смак, якщо під час заварювання допустити кілька базових помилок. Неправильна температура води, неточні пропорції або неякісний помел роблять напій плоским, водянистим або занадто гірким. Багато людей не звертаю...
Спеції століттями зачаровували людство своїм ароматом і цілющими властивостями. Вони надихали на відкриття нових земель, ставали символами багатства та культури, а спершу були першими ліками людства, передають Патріоти України. Сьогодні наукові дослідж...