Досвідчений кухар ніколи не відмовиться від процесу маринування м’яса, тому що ця процедура дозволяє йому стати більш м’яким, соковитим та смачним, передають Патріоти України.
Деякі господині переживають, що маринад може перебити смак та аромат м’яса, але це не так.
1.Червоне вино
Багато професійних кухарів активно використовують вино в кулінарії, оскільки це дозволяє досягти вражаючих результатів.
Однак найчастіше цей алкогольний напій використовують для тушкування.
Червоне вино стане ідеальним компонентом для маринаду, який дозволить м’ясу стати ніжним і ароматним.
В винному маринаді м’ясо має маринуватись щонайменше 60 хвилин.
2.Соєвий соус
Цю хитрість багато хто перейняв у кухарів азіатської кухні, які за допомогою соєвого соусу готують неймовірно смачне м’ясо.
Цікавий факт полягає в тому, що соус підійде до будь-якого різновиду продукту.
У такому маринаді м’ясо заведено залишати від 40 до 60 хвилин.
3.Газировка
Цю хитрість багато хто використовує при підготовці м’яса до шашлику, оскільки страва повинна танути в роті. Але метод підійде для будь-якого способу приготування.
Важливий момент полягає в тому, що варто брати звичайну газовану воду, яка не має особливих присмаків.
Не всі фрукти можна зберігати у безпосередній близькості один від одного, яблука – не виняток. Вдасться зберегти соковиті смачні солодкі та міцні плоди якомога довше, якщо знати про особливості їх зберігання, передають Патріоти України. Неправильно орг...
Це тісто універсальне, адже підходить для всіх видів вареників із будь-якою начинкою (солодкою і солоною) та для пельменів. Працювати з таким тістом – одне задоволення, адже не треба додавати борошно під час ліплення, передають Патріоти України. Тісто ...