Якщо господиня вирішила порадувати домашніх смачними млинцями до сніданку, то члени сім’ї дізнаються про це за характерним приємним ароматом, який швидко поширюється по всій квартирі, передають Патріоти України.
Тим більше саме почалась масляна, а традиційна страва цього свята – млинці.
Ця страва для багатьох є однією з найулюбленіших, оскільки смак млинців ніколи не набридає.
До того ж, млинці завжди можна подавати як з солодкими так і з різноманітними солоними начинками.
Однак для того, щоб нагодувати всю сім’ю смачним сніданком, важливо правильно виконати процес приготування.
Деколи господині з подивом помічають, що млинці просто не пропікаються.
З чим це може бути пов’язано?
1.Неправильний вибір сковорідки
Якщо у вас є “раритетна” сковорідка, що дісталася від бабусі, її слід добре почистити і використовувати для приготування млинців.
Справа в тому, що саме чавунний посуд є безпрограшним варіантом.
2.Температура
Коли ви готуєте млинці не варто поспішати. Для початку необхідні продукти дістаньте з холодильника і дайте їм час на “адаптацію”.
Якщо спробувати приготувати тісто для млинців із холодних компонентів, то вони навряд чи зможуть пропікатися.
3.Консистенція тіста
Досвідчені господині можуть оцінити якість тіста і його придатність для приготування млинців. Однозначно не підходять як надто рідкі, так і надто густі варіанти.
Тому варто стежити, щоб текстура тіста була ідеальної консистенції.
Рубані котлети можна готувати з будь-якого м'яса – курки, індички, свинини або навіть міксувати кілька видів. Але, якщо ви хочете, щоб вони були по-справжньому соковитими, додайте в основу свіжі овочі, наприклад, помідори, кабачки, передають Патріоти У...
Не всі знають, що печериці – ті гриби, які можна їсти в сирому вигляді. Тому для маринування не потрібно багато часу, якщо хочете грибочки на вечерю. Достатньо однієї години та декількох інгредієнтів, передають Патріоти України. На 1 кілограм печериць ...