Відбивні зі свинини – одна з найсмачніших страв, яку можна приготувати швидко та смачно для будь-якої святкової нагоди і просто на вечерю, передають Патріоти України.
Однак незважаючи на простоту, нерідко відбуваються серйозні промахи, через які відбивні здаються далеко не такими смачними.
1. Чим якісніше м’ясо ви купили, тим смачнішими будуть відбивні. Хороше м’ясо не потрібно довго відбивати, інакше страва вийде не такою вишуканою.
Якщо в м’ясі все ж таки присутні прожилки, то не забудьте їх підрізати за допомогою гострого ножа.
2. Якщо ваше м’ясо якісне, то легко обходьтеся без панірування – достатньо буде гірчиці, солі та перцю. Якщо любите відбивні запаніровані, то спочатку обваляйте відбивну в борошні, а потім в яєчно-молочній суміші (на 2 яйця – 1 столова ложка молока)
Спеції додаються після безпосереднього відбивання свинини.
4. Вибирайте хорошу олію, яка при високих температурах смаження не просочуватиме відбивні неприємним смаком. Найкраще підходить рафінована оливкова або арахісова.
5. Сковорідка має бути з якісним покриттям: якщо на дні є сколи та тріщини, то відбивні пригорятимуть, що зіпсує і вигляд і кінцевий смак страви.
Більшість із нас тримають пляшку молока в холодильнику - адже воно потрібне для чаю, кави чи сніданку. Але виявляється, ми роками зберігаємо його неправильно, і саме тому воно швидко псується, передають Патріоти України. Виробник Kalona SuperNatural ст...
За словами представників Всесвітнього фонду досліджень раку (WCRF), дослідження остаточно довели: вживання алкоголю прямо пов'язане з розвитком щонайменше семи видів раку, серед яких рак грудей, печінки, кишечника, голови, шиї та ротової порожнини, пер...