Відбивні зі свинини – одна з найсмачніших страв, яку можна приготувати швидко та смачно для будь-якої святкової нагоди і просто на вечерю, передають Патріоти України.
Однак незважаючи на простоту, нерідко відбуваються серйозні промахи, через які відбивні здаються далеко не такими смачними.
1. Чим якісніше м’ясо ви купили, тим смачнішими будуть відбивні. Хороше м’ясо не потрібно довго відбивати, інакше страва вийде не такою вишуканою.
Якщо в м’ясі все ж таки присутні прожилки, то не забудьте їх підрізати за допомогою гострого ножа.
2. Якщо ваше м’ясо якісне, то легко обходьтеся без панірування – достатньо буде гірчиці, солі та перцю. Якщо любите відбивні запаніровані, то спочатку обваляйте відбивну в борошні, а потім в яєчно-молочній суміші (на 2 яйця – 1 столова ложка молока)
Спеції додаються після безпосереднього відбивання свинини.
4. Вибирайте хорошу олію, яка при високих температурах смаження не просочуватиме відбивні неприємним смаком. Найкраще підходить рафінована оливкова або арахісова.
5. Сковорідка має бути з якісним покриттям: якщо на дні є сколи та тріщини, то відбивні пригорятимуть, що зіпсує і вигляд і кінцевий смак страви.
Якщо ви запланували приготувати пиріг або спекти ароматні булочки і вже приступили до замішування тіста, але раптово виявили, що немає важливого інгредієнта, – не поспішайте кидати розпочате, передають Патріоти України. Будь-якому продукту можна знайти...
Чистка цибулі часто супроводжується слізьми і подразненням очей. Але існують прості способи, які допоможуть уникнути дискомфорту і зробити цей процес легшим, передають Патріоти України. 1. Охолодити цибулю перед чисткою Поклади цибулину в холодильник ...