Млинці – популярна страва, тому кожній господині варто вивчити секрети її приготування. Якщо під час приготування млинців кулінар дотримуватиметься декількох нескладних рекомендацій, то страва вийде ідеальною, передають Патріоти України.
Млинці не розірвуться на сковороді і виглядатимуть неймовірно апетитно. Крім того, страва вийде ніжною і дуже смачною. Яких же правил треба дотримуватись при приготуванні.
Тісто готують на гарячій та солоній воді. В цьому випадку основа для млинців вийде однорідною і без грудочок.
Не можна переборщувати із цукром та сіллю. Якщо в тісті буде надто багато солодкого компонента, то млинці виявляться надто твердими. Якщо кулінар допустить надлишок солоного компонента, то страва не набуде рум’яності.
Перед початком приготування млинців потрібно провести «солону» обробку сковороди.
Так, посуд треба посипати хлоридом натрію, а потім легенько протерти серветкою. У цьому випадку млинці не прилипатимуть і збережуть цілісність.
Щойно випечені млинці дуже зручно складати на другій сковороді. Тоді блюдо не охолоне. Посуд має стояти на слабкому вогні.
Якщо кулінар зрозумів, що тісто вийшло занадто рідким, а млинці рвуться, то тісто, що залишилося, треба зробити густішим.
Для цього потрібно додати трохи борошняного або яєчного компонента.
Якщо ви приготували дуже багато млинців, то сміливо залишайте їх у холодильнику.
Наступного дня посипте кожний млинець цукровим піском і зробіть з них «конвертики».
«Конструкції», що вийшло, треба розігріти в духовці. У результаті вийде апетитний десерт.
Горіхи - один із найкорисніших перекусів та доповнень до основних страв. Волоські горіхи, кеш’ю, кедрові, фундук, мигдаль - вибір широкий, і вони справді приносять користь організму. Але деякі види варто вживати з обережністю, передають Патріоти Україн...
У вересні дозріла ще одна ягода, яка є невичерним джерелом корисних речовин: антиоксидантів, мінералів, вітамінів, жирних кислот, амінокислот та мікроелементів, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. А нещодавні дослідження вчених встановили щ...