ТОП-5 секретів ідеальних млинців - тісто буде без грудочок, а страва збереже цілісність

Млинці – популярна страва, тому кожній господині варто вивчити секрети її приготування. Якщо під час приготування млинців кулінар дотримуватиметься декількох нескладних рекомендацій, то страва вийде ідеальною, передають Патріоти України.

Подробиці

Млинці не розірвуться на сковороді і виглядатимуть неймовірно апетитно. Крім того, страва вийде ніжною і дуже смачною. Яких же правил треба дотримуватись при приготуванні.

Правильно приготувати тісто

Тісто готують на гарячій та солоній воді. В цьому випадку основа для млинців вийде однорідною і без грудочок.

Не можна переборщувати із цукром та сіллю. Якщо в тісті буде надто багато солодкого компонента, то млинці виявляться надто твердими. Якщо кулінар допустить надлишок солоного компонента, то страва не набуде рум’яності.

«Обробити» сковороду

Перед початком приготування млинців потрібно провести «солону» обробку сковороди.

Так, посуд треба посипати хлоридом натрію, а потім легенько протерти серветкою. У цьому випадку млинці не прилипатимуть і збережуть цілісність.

Використовувати одразу дві сковорідки

Щойно випечені млинці дуже зручно складати на другій сковороді. Тоді блюдо не охолоне. Посуд має стояти на слабкому вогні.

Вчасно «виправити» тісто за необхідності

Якщо кулінар зрозумів, що тісто вийшло занадто рідким, а млинці рвуться, то тісто, що залишилося, треба зробити густішим.

Для цього потрібно додати трохи борошняного або яєчного компонента.

Правильно зберігати готову страву

Якщо ви приготували дуже багато млинців, то сміливо залишайте їх у холодильнику.

Наступного дня посипте кожний млинець цукровим піском і зробіть з них «конвертики».

«Конструкції», що вийшло, треба розігріти в духовці. У результаті вийде апетитний десерт.

Чим посипати дно форми для випічки, щоб шарлотка вийшла пишною

п’ятниця, 25 квітень 2025, 18:14

Яка смачна та ароматна домашня випічка. Серед її різноманіття дуже популярною є шарлотка. Звісно, що кожна господиня з часом та досвідом, обирає свій, особливо смачний рецепт її приготування, передають Патріоти України. Основним інгредієнтом цього аром...

Господиням на замітку! Як засолити скумбрію, щоб було смачно без зайвих дій

п’ятниця, 25 квітень 2025, 17:13

Оселедець та скумбрія лідери щодо користі за кількістю риб’ячого жиру. Звичайно, мова зараз йде про доступні різновиди риби. Спробуйте зробити її домашнього посолу. Це швидко, смачно та доступно. Пропонуємо перевірений рецепт, передають Патріоти Україн...