Салат Олів'є - класика, без якої важко уявити новорічний стіл. Але що робити, якщо традиційний рецепт вже набрид? Можна перетворити улюблену закуску на рулет, зазначають Патріоти України.
Закуски на Новий рік завжди мають великий попит, тому така подача точно порадує гостей і вони проситимуть цей оригінальний рецепт салату Олів'є. Приготуйте класику по-новому, і вона стане зіркою на вашому столі.
Інгредієнти: лаваш (1 лист), картопля (2 шт.), морква (1 шт.), яйця (2 шт.), варена ковбаса (120 г), огірки солоні (2 шт.), вершковий сир (2 ст. л.), майонез (2 ст. л.).
Спосіб приготування:
Овочі та яйця відваріть, остудіть та очистіть. Натріть на дрібній тертці та розкладіть по окремих ємностях. Ковбасу та огірки теж натріть.
Лаваш розстеліть на поверхні та змастіть його вершковим сиром. Починайте укладати шари: перший – ковбаса, другий – морква, третій – картопля. Далі викладіть огірки та зробіть сітку з майонезу. Зверху посипте тертими яйцями і заверніть у рулет.
Готову страву наріжте скибочками і одразу подавайте до столу, щоб лаваш не встиг розм'якнути.
Хоча зелень відносно недорога, вона відома тим, що швидко псується, тому ви можете витратити більше грошей, ніж хотіли б, на пакетик листя базиліка для вечері, передають Патріоти України. Заморожування трав в оливковій олії – один із способів запобігти...
Гомілки з овочами можна подати на звичайну вечерю і для святкового застілля. Готуйте тоді, коли хочете цю смачну страву, від якої будуть всі у захваті та ситі, передають Патріоти України. Для приготування візьміть:. Додаємо до гомілок сіль, соєвий, нат...