Ви будете здивовані! Чому пельмені перед варінням замочують у холодній воді

Китайські кухарі розповіли, як варити пельмені, щоб вони не розвалювалися і не лопалися в каструлі, а їхній смак був, як у ресторанної страви, передають Патріоти України.

Подробиці

Пельмені – це страва китайської кухні, тому кому як не творцям цієї страви знати секрети її приготування.

Перед варінням варто замочити пельмені у прохолодній воді на 3 хвилини.

Це потрібно для того, щоб довести пельмені до кімнатної температури. З пельменями у холодній воді нічого не станеться.

Далі китайці рекомендують дотримуватися принципу «три склянки холодної води».

Пельмені лопаються від перепаду температур, тому їх не можна кидати у киплячу воду.

Киньте пельмені в гарячу воду, дочекайтеся, поки вона закипить, і влийте склянку холодної води в каструлю. Повторіть, коли вода знову почне закипати.

Напевно, ви здивовані таким способом варіння, адже на упаковці часто написано «киньте пельмені в киплячу воду». Це помилка.

За такого способу приготування тісто готується повільніше, а м’ясна начинка швидше.

Як результат – пельмені виходять не лише гарними на вигляд, але й дуже соковитими, як у ресторані.

Можна серйозно нашкодити здоров’ю! Ніколи не поєднуйте це з кавою

понеділок, 24 лютий 2025, 17:30

Кава є одним з найбільш улюблених напоїв у всьому світі. Для багатьох людей чашка гарячої кави є невід'ємною частиною ранкового ритуалу. Однак варто пам’ятати, що деякі продукти можуть негативно реагувати на каву, що може призвести до потенційно шкідли...

Смакота! Як приготувати ледачі чебуреки без смаження в олії

понеділок, 24 лютий 2025, 17:08

Приготувати такі чебуреки можна, звичайно, з лаваша. Простий та доступний рецепт, а ще смачний результат. Якщо хочете чебурек, але не маєте бажання смажити, тоді використовуйте запропонований спосіб приготування, передають Патріоти України. Вам потрібн...