Ви будете здивовані! Навіщо додавати цукор під час смаження цибулі

Існує один забутий рецепт, який дозволяє ідеально обсмажити цибулю, передають Патріоти України.

Не рекомендується для цього використовувати червоний сорт, тому що під час смаження він втратить весь свій унікальний вигляд і смак.

Подробиці

Для обсмажування ідеально підходить цибуля і цибуля-порей, які після такої обробки набувають золотистого відтінку і солодкуватого смаку.

Як нарізати цибулю

Щоб цибулина не розвалювалася під ножем, при очищенні не відрізайте її донце з корінцями.

Щоб сльози не текли струмком, слід змочити ніж у холодній воді, а саму цибулину можна кілька хвилин потримати в морозилці.

Як смажити цибулю

Найкраще смажити овоч на чавунній сковороді або сковороді з антипригарним покриттям, з додаванням рослинної олії.

Можна додати трохи вершкового масла, що зробить смак овочу ніжнішим.

Також варто знати, що на повільному вогні цибуля втушкується.

Розігрівши рослинну олію, помістіть на сковороду цибулю. Щоб досягти красивого золотистого відтінку, додайте щіпку цукру.

А коли цибуля стане золотистою, додайте трохи солі і накрийте кришкою сковороду.

Така цибуля добре підходить для заправки супів, додавання як інгредієнт до риби та м’яса, а також для використання в дитячих стравах.

Смакота! Повітряний та розсипчастий сирний кекс на сніданок або до чаю

п’ятниця, 16 травень 2025, 6:15

Цей сирний кекс є справжнім фаворитом серед кексів. На його основі можна навіть великодні паски пекти. Виходить завжди дуже смачним та ніжним. Він чудово піднімається. Навіть на сніданок замість сирників можна спекти такий кекс. Готується він досить шв...

Оцінять всі! Простіше простого - слойки з сосисками та сиром

четвер, 15 травень 2025, 18:13

Швидка випічка, яка займає від сили 20 хвилин, — ідеальний варіант. Якщо ви любите вироби з тіста та сосиски, цей рецепт буде для вас знахідкою. В ньому немає ніяких секретів, лише прості та доступні продукти, передають Патріоти України. Для приготуван...