Ви будете здивовані! Навіщо додавати цукор під час смаження цибулі

Існує один забутий рецепт, який дозволяє ідеально обсмажити цибулю, передають Патріоти України.

Не рекомендується для цього використовувати червоний сорт, тому що під час смаження він втратить весь свій унікальний вигляд і смак.

Подробиці

Для обсмажування ідеально підходить цибуля і цибуля-порей, які після такої обробки набувають золотистого відтінку і солодкуватого смаку.

Як нарізати цибулю

Щоб цибулина не розвалювалася під ножем, при очищенні не відрізайте її донце з корінцями.

Щоб сльози не текли струмком, слід змочити ніж у холодній воді, а саму цибулину можна кілька хвилин потримати в морозилці.

Як смажити цибулю

Найкраще смажити овоч на чавунній сковороді або сковороді з антипригарним покриттям, з додаванням рослинної олії.

Можна додати трохи вершкового масла, що зробить смак овочу ніжнішим.

Також варто знати, що на повільному вогні цибуля втушкується.

Розігрівши рослинну олію, помістіть на сковороду цибулю. Щоб досягти красивого золотистого відтінку, додайте щіпку цукру.

А коли цибуля стане золотистою, додайте трохи солі і накрийте кришкою сковороду.

Така цибуля добре підходить для заправки супів, додавання як інгредієнт до риби та м’яса, а також для використання в дитячих стравах.

Просто ідеальні! Як приготувати апетитні сирні оладки, за якими всі вишикуються в чергу

п’ятниця, 22 листопад 2024, 22:10

Є рецепти, які завжди популярні. Такими є сирні оладки. Тільки вони не солоні. Готуються з кисломолочного сиру. Ідеальний недільний сніданок з ними забезпечено. Забирайте рецепт до кулінарної скарбнички, передають Патріоти України. Для приготування пот...

Це може здивувати! Кулінарні секрети, про які знає не кожна господиня

п’ятниця, 22 листопад 2024, 18:09

Кулінарами не народжуються, а ними стають упродовж життя, щорічно відточуючи свій професіоналізм. Кожен із чогось починав. Ознайомтесь із деякими лайфхаками та секретами приготування страв, передають Патріоти України. Приготування бульйону. Щоб приготу...