Різні види круп можуть стати як чудовим сніданком, так і корисним гарніром, передають Патріоти України.
Такі страви надзвичайно корисні для здоров’я.
Також, споживаючи крупи саме у першій половині дня, можна значно покращити фігуру.
Приготування каш не потребує особливих навичок. Достатньо правильно підготувати крупу, вимочивши її у воді та розрахувати пропорції.
Однак досвідчені господині знають секрети, які допомагають приготувати кашу дуже смачно.
Як у цьому допоможе чайний пакетик?
Відомо, що зелений і чорний чай мають унікальні цілющі здібності. Але не всі протягом дня п’ють чай, віддаючи перевагу воді.
Якщо ж на чаї приготувати кашу, то вона стане набагато смачнішою та кориснішою. Всі вітаміни та поживні речовини просочать крупу під час варіння.
Кулінари відзначають, що каша з додаванням чаю стає смачнішою та цікавішою.
Як правильно застосовувати хитрість?
Для початку варто вибрати якісний чай. Він може бути пакетованим. Можна взяти розсипний чай та відправити його у фільтр-пакет, який можна знайти у розділах із чаєм.
Переконайтеся, що у чаї немає ароматизаторів та додаткових добавок. Це має бути звичайний зелений чи чорний сорт чаю.
Потім відміряйте потрібну кількість води, дочекайтеся кипіння. “Заваріть” чай.
За кілька хвилин можна додавати крупу для варіння.
Зелений чай відмінно поєднується з рисом або перловою крупою. Чорний чай добре підкреслює смак булгура та кіноа.
18:50
Чотири моделі трендових суконь на сезон весна 2025 року16:45
Найголовніша пара трендового взуття для чоловіків на весну в 2025 році15:45
Від френча з родзинкою до нігтів-льодяників: 6 головних трендів манікюру до дня закоханих13:46
Як приготувати пухке омлетне тісто для пирогів13:29
Червоний та рожевий — трендове поєднання кольорів на весну 2025 року13:04
Як зробити розсипчастий плов, а не рисову кашу з м’ясом12:05
Прикраси для штанів та джинсів — новий тренд сезону весна-202511:08
Нутриціологи пояснили, чи може сік замінити фрукти за кількістю клітковини09:25
Новий метод укорінення гортензії за 2 тижні у вегетаційних пробках00:00
Розкрито секрет, чим підживити заміокулькас, щоб він ріс вдвічі швидше23:37
Нутриціологи пояснили, чи потрібно уникати глютену в продуктах22:51
Вправа для бадьорого ранку без набряків та високого тиску21:27
Три способи, як носити модні брошки в сезоні весна-2025Перед приготуванням квасолю слід на деякий час потримати у воді, передають Патріоти України. Така проста процедура значно скоротить процес варіння. Крім того, попередньо замочена квасоля поступово поглинає воду під час приготування. Рекомендується зали...
Борщ є одним із найскладніших у плані приготування, оскільки ідеальну страву під силу приготувати лише досвідченій господині, передають Патріоти України. Важливо не тільки правильно вибрати список продуктів, але й знати певні секрети дуже смачної страв...