Ви будете здивовані! Що станеться з організмом, якщо вживати йогурт щодня

Щоденне вживання йогурту може стати справжнім ритуалом для підтримки здоров'я та гарного самопочуття, передають Патріоти України.

Цей кисломолочний продукт багатий на корисні пробіотики, білки, кальцій та вітаміни, що позитивно впливають на роботу травної системи, зміцнюють імунітет та допомагають підтримувати здоров'я кісток.

Проте, як і з будь-яким продуктом, важливо знати міру та обирати йогурти без зайвих додатків.

Розповімо, що станеться за два тижні з організмом, якщо регулярно їсти йогурт.

Найкраще обирати грецький йогурт, який містить багато білка і не містить цукру. Доповнювати смак можна ягодами, фруктами, горіхами, якщо хочеться отримати більш солодкий смак додавай трохи меду. Втім, йогурт можна перетворити на більш ситну страву – якщо використовувати її як соус до м'яса та салату.

Головна властивість йогурту, про який всі знають – сприятливий вплив на мікрофлору кишечника. А ще такі регулярні перекуси допоможуть контролювати харчову поведінку.

Вже приблизно через два тижні регулярного вживання йогурту почнете помічати, що вам хочеться їсти менше солодощів та шкідливих продуктів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як кефір та йогурт впливають на кишківник: пояснення

Живіт після такого перекусу почуватиметься набагато комфортніше, ніж після булочок чи сухих перекусів - без неприємної тяжкості та частих запорів.

Адже коли немає здуття, фігура однозначно виглядає стрункішою, що дозволяє носити облягаючий одяг.

Завдяки благотворному впливу на ШКТ, вживання йогурту може опосередковано вплинути і на стан шкіри та допоможе позбавитися від висипань - у тому випадку, якщо поява прищів пов'язана саме з твоїм раціоном, який не дуже корисний.

Господиням на замітку! Домашня випічка не буде твердіти, якщо знати один кулінарний лайфхак

середа, 16 жовтень 2024, 19:10

Коли дістаєш з духовки випічку, вона така пухка та духмяна. На неї неможливо надивитися та нарадуватися, яка ж вона апетитна. А ранком чекає досить неприємний момент: все стало твердим та навіть дубовим, передають Патріоти України. Найперше треба перев...

Господиням на замітку! Чи потрібно замочувати пшоно перед варінням

середа, 16 жовтень 2024, 18:13

Пшоняна каша може стати не тільки ідеальним гарніром, але й чудовим сніданком, хоча багато хто недооцінює цю крупу, передають Патріоти України. Адже це досить корисний продукт харчування. Страви з пшона не дають засвоюватись жирам з їжі, завдяки чому м...