Ви могли це не знати! Як треба правильно варити вівсянку, щоб не втратити її корисні властивості

Вівсянка — популярний сніданок. Особливо смакує, коли додати фрукти, ягоди, арахісову пасту або просто ложку варення, передають Патріоти України.

Вівсянка хоча й проста в приготування, проте в процесі можна втратити її поживні речовини. Щоб цього не сталося, треба все правильно зробити. По-перше, варто готувати на воді, а не на молоці. По-друге, треба дотримуватися пропорцій:

  • Рідка каша. На 1 частину крупи треба 3 склянки води.
  • Густа каша. На 1 частину крупи треба 2 склянки води.

Як приготувати

Доведіть воду до кипіння, а потім додайте вівсяні пластівці. Як тільки почнеться кипіння, прикрутіть вогонь. Періодично помішуйте кашу. Готову вівсянку треба накрити кришкою та дати їй 5 хвилин постояти.

Смачного!

Просто ідеальні! Як приготувати апетитні сирні оладки, за якими всі вишикуються в чергу

п’ятниця, 22 листопад 2024, 22:10

Є рецепти, які завжди популярні. Такими є сирні оладки. Тільки вони не солоні. Готуються з кисломолочного сиру. Ідеальний недільний сніданок з ними забезпечено. Забирайте рецепт до кулінарної скарбнички, передають Патріоти України. Для приготування пот...

Це може здивувати! Кулінарні секрети, про які знає не кожна господиня

п’ятниця, 22 листопад 2024, 18:09

Кулінарами не народжуються, а ними стають упродовж життя, щорічно відточуючи свій професіоналізм. Кожен із чогось починав. Ознайомтесь із деякими лайфхаками та секретами приготування страв, передають Патріоти України. Приготування бульйону. Щоб приготу...