Ви могли це не знати! Як треба правильно варити вівсянку, щоб не втратити її корисні властивості

Вівсянка — популярний сніданок. Особливо смакує, коли додати фрукти, ягоди, арахісову пасту або просто ложку варення, передають Патріоти України.

Вівсянка хоча й проста в приготування, проте в процесі можна втратити її поживні речовини. Щоб цього не сталося, треба все правильно зробити. По-перше, варто готувати на воді, а не на молоці. По-друге, треба дотримуватися пропорцій:

  • Рідка каша. На 1 частину крупи треба 3 склянки води.
  • Густа каша. На 1 частину крупи треба 2 склянки води.

Як приготувати

Доведіть воду до кипіння, а потім додайте вівсяні пластівці. Як тільки почнеться кипіння, прикрутіть вогонь. Періодично помішуйте кашу. Готову вівсянку треба накрити кришкою та дати їй 5 хвилин постояти.

Смачного!

А ви це знали? Навіщо в тушковану капусту додають молоко

неділя, 23 лютий 2025, 21:09

Кожна господиня має свої секрети приготування смачної тушкованої капусти, але навряд чи ці кулінарні шедеври можуть зрівнятися з ідеальною бабусиною стравою, передають Патріоти України. Найдосвідченіші господині чудово знають як приготувати ніжну тушко...

Перевірте себе! ТОП-5 симптомів, які свідчать, що ви п’єте занадто багато кави

неділя, 23 лютий 2025, 18:03

Кава – це не лише улюблений напій, який допомагає прокинутися вранці, а й потужний стимулятор, здатний впливати на наш організм. Однак, як і з будь-яким іншим засобом, важливо не перестаратися, передають Патріоти України. Надмірне споживання кави може ...