
Вівсянка — популярний сніданок. Особливо смакує, коли додати фрукти, ягоди, арахісову пасту або просто ложку варення, передають Патріоти України.
Вівсянка хоча й проста в приготування, проте в процесі можна втратити її поживні речовини. Щоб цього не сталося, треба все правильно зробити. По-перше, варто готувати на воді, а не на молоці. По-друге, треба дотримуватися пропорцій:
Доведіть воду до кипіння, а потім додайте вівсяні пластівці. Як тільки почнеться кипіння, прикрутіть вогонь. Періодично помішуйте кашу. Готову вівсянку треба накрити кришкою та дати їй 5 хвилин постояти.
Смачного!
Багато хто з дитинства чув: не можна ковтати яблучні кісточки. Одні вважають це міфом, інші - серйозним попередженням. Тож лікарі пояснили, чи дійсно насіння яблук небезпечне для здоров’я, передають Патріоти України. 1. У кісточках міститься амігдалін ...
Банани вважаються одним із найкорисніших фруктів - вони швидко додають енергії, містять калій, магній і вітаміни групи В. Проте є категорії людей, яким цей продукт може зашкодити, передають Патріоти України. 1. Тим, хто має діабет Банани містять велик...