Як приготувати розкішні курячі крильця - секрет в особливому соусі

Крильця можуть стати чудовим варіантом для ситної вечері, яка сподобається всім членам сім’ї, передають Патріоти України.

Чудово, що ця частина птиха має безліч способів приготування. Тому можна за допомогою лише одних маринадів, спецій та панірування щоразу добиватися нового результату.

Гурманам варто спробувати приготувати відмінний варіант страви, який має на увазі використання простого, але смачного соусу.

Які продукти потрібні

– кілограм самих крилець;
– склянка кетчупу;
– половина склянки французької гірчиці;
– невеликий шматочок кореня імбиру;
– по дві ложки кунжуту, меду та соєвого соусу;
– два зубчика часнику або за смаком.

Приготування:

Спочатку потрібно видалити частини крил, де немає м’яса. Після цього потрібно буде їх обмити і протерти паперовим рушником. Далі краще розділити крильця, що залишилися, на дві частини.

Потім прогріваємо сковорідку з олією і відправляємо птицю. Нам потрібно досягти появи гарної скоринки. Після цього можна прибирати продукт із плити.

Олію зливати не потрібно: її ми використовуємо для приготування ефектного соусу. Спочатку потрібно натерти імбир і порубати часник ножем. Вони вирушають у сковорідку першими.

Далі йдуть інші інгредієнти, крім кунжуту.

Коли соус буде готовий (рівномірна текстура, збалансований смак, потрібна консистенція), знову повертаємо крила. Готуємо їх на помірному вогні протягом півгодини.

Готову страву разом із соусом приправляємо насінням кунжуту. Неймовірно ефектна та смачна страва вразить навіть гурманів.Крильця можуть стати чудовим варіантом для ситної вечері, яка сподобається всім членам сім’ї.

Чудово, що ця частина птиха має безліч способів приготування. Тому можна за допомогою лише одних маринадів, спецій та панірування щоразу добиватися нового результату.

Гурманам варто спробувати приготувати відмінний варіант страви, який має на увазі використання простого, але смачного соусу.

Які продукти потрібні

– кілограм самих крилець;
– склянка кетчупу;
– половина склянки французької гірчиці;
– невеликий шматочок кореня імбиру;
– по дві ложки кунжуту, меду та соєвого соусу;
– два зубчика часнику або за смаком.

Приготування:

Спочатку потрібно видалити частини крил, де немає м’яса. Після цього потрібно буде їх обмити і протерти паперовим рушником. Далі краще розділити крильця, що залишилися, на дві частини.

Потім прогріваємо сковорідку з олією і відправляємо птицю. Нам потрібно досягти появи гарної скоринки. Після цього можна прибирати продукт із плити.

Олію зливати не потрібно: її ми використовуємо для приготування ефектного соусу. Спочатку потрібно натерти імбир і порубати часник ножем. Вони вирушають у сковорідку першими.

Далі йдуть інші інгредієнти, крім кунжуту.

Коли соус буде готовий (рівномірна текстура, збалансований смак, потрібна консистенція), знову повертаємо крила. Готуємо їх на помірному вогні протягом півгодини.

Готову страву разом із соусом приправляємо насінням кунжуту. Неймовірно ефектна та смачна страва вразить навіть гурманів.

Побачили метелика чи два обличчя? Тест, який миттєво розкриє ваш тип особистості

субота, 4 жовтень 2025, 17:12

Цей простий візуальний тест допоможе вам швидко зрозуміти свій тип: екстраверт чи інтроверт. Погляньте на картинку - і скажіть, що привернуло вашу увагу першим: метелик чи два лиця, повернені одне до одного? Важлива саме перша інтуїтивна реакція - не а...

Їсте це - і втрачаєте пам’ять! ТОП-5 продуктів, які шкодять роботі мозку

субота, 4 жовтень 2025, 13:05

Медики застерігають: деякі продукти харчування можуть негативно впливати на роботу мозку та спричиняти погіршення пам’яті. Часте вживання шкідливої їжі уповільнює когнітивні процеси, знижує концентрацію та підвищує ризик розвитку деменції у старшому ві...