Як приготувати розкішні курячі крильця - секрет в особливому соусі

Крильця можуть стати чудовим варіантом для ситної вечері, яка сподобається всім членам сім’ї, передають Патріоти України.

Чудово, що ця частина птиха має безліч способів приготування. Тому можна за допомогою лише одних маринадів, спецій та панірування щоразу добиватися нового результату.

Гурманам варто спробувати приготувати відмінний варіант страви, який має на увазі використання простого, але смачного соусу.

Які продукти потрібні

– кілограм самих крилець;
– склянка кетчупу;
– половина склянки французької гірчиці;
– невеликий шматочок кореня імбиру;
– по дві ложки кунжуту, меду та соєвого соусу;
– два зубчика часнику або за смаком.

Приготування:

Спочатку потрібно видалити частини крил, де немає м’яса. Після цього потрібно буде їх обмити і протерти паперовим рушником. Далі краще розділити крильця, що залишилися, на дві частини.

Потім прогріваємо сковорідку з олією і відправляємо птицю. Нам потрібно досягти появи гарної скоринки. Після цього можна прибирати продукт із плити.

Олію зливати не потрібно: її ми використовуємо для приготування ефектного соусу. Спочатку потрібно натерти імбир і порубати часник ножем. Вони вирушають у сковорідку першими.

Далі йдуть інші інгредієнти, крім кунжуту.

Коли соус буде готовий (рівномірна текстура, збалансований смак, потрібна консистенція), знову повертаємо крила. Готуємо їх на помірному вогні протягом півгодини.

Готову страву разом із соусом приправляємо насінням кунжуту. Неймовірно ефектна та смачна страва вразить навіть гурманів.Крильця можуть стати чудовим варіантом для ситної вечері, яка сподобається всім членам сім’ї.

Чудово, що ця частина птиха має безліч способів приготування. Тому можна за допомогою лише одних маринадів, спецій та панірування щоразу добиватися нового результату.

Гурманам варто спробувати приготувати відмінний варіант страви, який має на увазі використання простого, але смачного соусу.

Які продукти потрібні

– кілограм самих крилець;
– склянка кетчупу;
– половина склянки французької гірчиці;
– невеликий шматочок кореня імбиру;
– по дві ложки кунжуту, меду та соєвого соусу;
– два зубчика часнику або за смаком.

Приготування:

Спочатку потрібно видалити частини крил, де немає м’яса. Після цього потрібно буде їх обмити і протерти паперовим рушником. Далі краще розділити крильця, що залишилися, на дві частини.

Потім прогріваємо сковорідку з олією і відправляємо птицю. Нам потрібно досягти появи гарної скоринки. Після цього можна прибирати продукт із плити.

Олію зливати не потрібно: її ми використовуємо для приготування ефектного соусу. Спочатку потрібно натерти імбир і порубати часник ножем. Вони вирушають у сковорідку першими.

Далі йдуть інші інгредієнти, крім кунжуту.

Коли соус буде готовий (рівномірна текстура, збалансований смак, потрібна консистенція), знову повертаємо крила. Готуємо їх на помірному вогні протягом півгодини.

Готову страву разом із соусом приправляємо насінням кунжуту. Неймовірно ефектна та смачна страва вразить навіть гурманів.

Перевірте себе! Названо симптом, який говорить про те, що вам більше не можна пити каву

понеділок, 19 травень 2025, 12:25

Медики назвали один тривожний симптом, за появи якого варто негайно відмовитися від кави. Це тремтіння в руках. Як пояснюють лікарі, тремтіння може свідчити про перенасичення організму кофеїном. Адже ця речовина є потужним стимулятором, який за передоз...

Водіям на замітку! Що тепер потрібно мати в авто, щоб уникнути штрафу, арешту та позбавлення прав

понеділок, 19 травень 2025, 9:44

Українським автовласникам варто негайно перевірити багажник — відтепер відсутність аптечки, вогнегасника чи знака аварійної зупинки може коштувати не лише штрафу, а й водійського посвідчення або навіть арешту. Про це повідомило видання Uamotors, переда...