Крильця можуть стати чудовим варіантом для ситної вечері, яка сподобається всім членам сім’ї, передають Патріоти України.
Чудово, що ця частина птиха має безліч способів приготування. Тому можна за допомогою лише одних маринадів, спецій та панірування щоразу добиватися нового результату.
Гурманам варто спробувати приготувати відмінний варіант страви, який має на увазі використання простого, але смачного соусу.
– кілограм самих крилець;
– склянка кетчупу;
– половина склянки французької гірчиці;
– невеликий шматочок кореня імбиру;
– по дві ложки кунжуту, меду та соєвого соусу;
– два зубчика часнику або за смаком.
Спочатку потрібно видалити частини крил, де немає м’яса. Після цього потрібно буде їх обмити і протерти паперовим рушником. Далі краще розділити крильця, що залишилися, на дві частини.
Потім прогріваємо сковорідку з олією і відправляємо птицю. Нам потрібно досягти появи гарної скоринки. Після цього можна прибирати продукт із плити.
Олію зливати не потрібно: її ми використовуємо для приготування ефектного соусу. Спочатку потрібно натерти імбир і порубати часник ножем. Вони вирушають у сковорідку першими.
Далі йдуть інші інгредієнти, крім кунжуту.
Коли соус буде готовий (рівномірна текстура, збалансований смак, потрібна консистенція), знову повертаємо крила. Готуємо їх на помірному вогні протягом півгодини.
Готову страву разом із соусом приправляємо насінням кунжуту. Неймовірно ефектна та смачна страва вразить навіть гурманів.Крильця можуть стати чудовим варіантом для ситної вечері, яка сподобається всім членам сім’ї.
Чудово, що ця частина птиха має безліч способів приготування. Тому можна за допомогою лише одних маринадів, спецій та панірування щоразу добиватися нового результату.
Гурманам варто спробувати приготувати відмінний варіант страви, який має на увазі використання простого, але смачного соусу.
– кілограм самих крилець;
– склянка кетчупу;
– половина склянки французької гірчиці;
– невеликий шматочок кореня імбиру;
– по дві ложки кунжуту, меду та соєвого соусу;
– два зубчика часнику або за смаком.
Спочатку потрібно видалити частини крил, де немає м’яса. Після цього потрібно буде їх обмити і протерти паперовим рушником. Далі краще розділити крильця, що залишилися, на дві частини.
Потім прогріваємо сковорідку з олією і відправляємо птицю. Нам потрібно досягти появи гарної скоринки. Після цього можна прибирати продукт із плити.
Олію зливати не потрібно: її ми використовуємо для приготування ефектного соусу. Спочатку потрібно натерти імбир і порубати часник ножем. Вони вирушають у сковорідку першими.
Далі йдуть інші інгредієнти, крім кунжуту.
Коли соус буде готовий (рівномірна текстура, збалансований смак, потрібна консистенція), знову повертаємо крила. Готуємо їх на помірному вогні протягом півгодини.
Готову страву разом із соусом приправляємо насінням кунжуту. Неймовірно ефектна та смачна страва вразить навіть гурманів.
Обрізання допомагає не тільки поліпшити цвітіння рослини, але і додати естетичності вашому саду. Але слід пам’ятати, що робити це можна лише в певний час протягом року, залежно від того, які рослини ростуть у вашому саду. За словами експертів, є деякі ...
Втрата ваги часто здається складною та нелегкою задачею, але правильний вибір їжі та напоїв може значно спростити цей процес. Дієтологи стверджують, що поєднання певних продуктів допоможе оптимізувати ваші зусилля в боротьбі за струнку фігуру, передают...