Є у всіх вдома! Названо предмети, які блокують сигнал Wi-Fi роутера

На якість сигналу Wi-Fi роутера впливають багато факторів, найважливішим є відстань. Чим далі ви від роутера, тим слабшим буде сигнал, тому потрібно обирати правильне місце для розташування приладу. Але більшість людей навіть не здогадуються, що деякі речі теж можуть впливати на це, передають Патріоти України.

OBOZ.UA склав список предметів, які блокують сигнал Wi-Fi вдома. Приберіть їх якнайдалі від роутера, щоб користуватись якісним та швидким інтернетом.

Електронні пристрої

Будь-який електронний пристрій може випромінювати електромагнітні перешкоди, які заважають роботі роутера. Тому краще розташовувати його подалі від мікрохвильової печі, холодильника, флешки та інших предметів.

Бездротові пристрої Bluetooth

Такі прилади потрібно вимикати, якщо ними не користуєтесь, вони послаблюють сигнал.

Радіо, радіоняня

Ці пристрої використовують ту ж частоту, що і бездротовий зв’язок, тому значно впливають на роботу роутера.

Дзеркала

Не розміщуйте маршрутизатор поряд з дзеркалами, тому що вони можуть відбивати та послаблювати сигнал, спрямовуючи його в іншому напрямку.

Акваріум

Роутер, розміщений біля акваріума, може подавати слабкий сигнал, тому що скло впливає, так само як дзеркало.

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...

Є секрет! Як варити макарони, щоб вони точно не злиплися

субота, 27 липень 2024, 17:08

Під час варіння макаронних виробів у недосвідчених господинь буває прикрість: макарони розварилися, злиплися або прилипли до дна каструлі. Щоб цих казусів не було, достатньо знати декілька правил, передають Патріоти України.