Легкі ранкові вправи, щоб підняти тонус та розім'яти м'язи

Як відомо, робити ранкову зарядку щодня надзвичайно корисно та потрібно для організму. Це сприяє приливу додаткових сил та енергії, а також схудненню. Найбільше, чого зранку не вистачає - це часу. Тому руханка не повинна тривати довго.

До вашої уваги підбірка трьох найбільш швидких та ефективних вправ, які можна повторити будь-де.

1. Присідання. Якщо кожного ранку присідати хоча б по 20 разів, то одразу стане помітний результат. Сідниці за деякий час будуть більш підтягнутими, а ноги міцнішими. З часом кількість присідань можна збільшувати.

2. Випади вперед. Ця вправа ефективна для схуднення в ногах. Треба стати прямо, ноги на ширині плечей. Зробити крок вперед, зігнувши коліно. Обидва коліна повинні утворювати прямий кут: одне – позаду, друге – попереду. Змінювати ноги або переступаючи, або стрибком. Повторити 10 разів на кожну ногу.

3. Нахил тулуба. Ноги треба розставити на ширині плечей, а руками взятися за боки. Нахилятися якомога нижче в одну сторону 10 разів. Тоді змінити бік і нахилятися в інший також 10 разів. Тоді схожі оберти можна повторити із шиєю.

Ці три вправи не вимагають великих зусиль і не надто напружують організм зранку після сну. Водночас, дозволяють прокинутись і налаштуватися на продуктивний день.

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...

Є секрет! Як варити макарони, щоб вони точно не злиплися

субота, 27 липень 2024, 17:08

Під час варіння макаронних виробів у недосвідчених господинь буває прикрість: макарони розварилися, злиплися або прилипли до дна каструлі. Щоб цих казусів не було, достатньо знати декілька правил, передають Патріоти України.