Швидкість, з якою готується яєчня, ідеально підходить для споживання її на сніданок перед початком робочого дня, передають Патріоти України.
На жаль, здавалось би проста страва не завжди виходить ідеальною. Яєчня може вийти неочікуваної консистенції або підгорілою. Щоб цього не сталось, під час приготування необхідно використовувати додатковий інгредієнт, який гарантовано є в кожному домі за будь-яких обставин.
Який додатковий інгредієнт необхідно додати в яєчню, щоб вона ідеально приготувалася
Під час підсмажування яєчні до пательні необхідно додати невелику кількість води. У результаті такої дії процес походитиме за принципом приготування на пару: яєчня готуватиметься рівномірно. Сигналом про приготування стане біла тонка плівка на поверхні жовтка, який при цьому зберігатиме рідку консистенцію.
Якими способами можна додавати спеціальний інгредієнт в яєчню
Краса починається зсередини — це не просто влучний вираз, а науково доведений факт. Стан шкіри, волосся, нігтів, як і всього організму залежить від того, що ми їмо. Адже збалансоване харчування, яке містить вітаміни, мінерали та інші корисні речовини, ...
Серед особливостей інтелекту, які ми часто приписуємо котам, є така негативна риса, як мстивість. Люди нерідко вважають, що пухнасті тваринки здатні запам’ятовувати, хто приніс їм негативні емоції, формувати до них почуття образи і відповідати їм взаєм...