Швидкість, з якою готується яєчня, ідеально підходить для споживання її на сніданок перед початком робочого дня, передають Патріоти України.
На жаль, здавалось би проста страва не завжди виходить ідеальною. Яєчня може вийти неочікуваної консистенції або підгорілою. Щоб цього не сталось, під час приготування необхідно використовувати додатковий інгредієнт, який гарантовано є в кожному домі за будь-яких обставин.
Який додатковий інгредієнт необхідно додати в яєчню, щоб вона ідеально приготувалася
Під час підсмажування яєчні до пательні необхідно додати невелику кількість води. У результаті такої дії процес походитиме за принципом приготування на пару: яєчня готуватиметься рівномірно. Сигналом про приготування стане біла тонка плівка на поверхні жовтка, який при цьому зберігатиме рідку консистенцію.
Якими способами можна додавати спеціальний інгредієнт в яєчню
Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...
На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...