
Швидкість, з якою готується яєчня, ідеально підходить для споживання її на сніданок перед початком робочого дня, передають Патріоти України.
На жаль, здавалось би проста страва не завжди виходить ідеальною. Яєчня може вийти неочікуваної консистенції або підгорілою. Щоб цього не сталось, під час приготування необхідно використовувати додатковий інгредієнт, який гарантовано є в кожному домі за будь-яких обставин.
Який додатковий інгредієнт необхідно додати в яєчню, щоб вона ідеально приготувалася
Під час підсмажування яєчні до пательні необхідно додати невелику кількість води. У результаті такої дії процес походитиме за принципом приготування на пару: яєчня готуватиметься рівномірно. Сигналом про приготування стане біла тонка плівка на поверхні жовтка, який при цьому зберігатиме рідку консистенцію.
Якими способами можна додавати спеціальний інгредієнт в яєчню
Коли взимку день скорочується до кількох годин світла, організм переходить на інший ритм. Ми раніше втомлюємося, частіше хочемо тепла та затишку, і нерідко вечеряємо значно пізніше, ніж варто, передають Патріоти України. Та наука дедалі наполегливіше н...
Різдво - час дарувати радість і тепло. Але як обрати подарунок, який справді порадує вашу близьку людину? Зірки радять підходити до цього індивідуально: кожен знак зодіаку має свої вподобання, мрії та потреби. Дізнайтеся, що піднести цього року, щоб св...