Навіщо додавати цукор у пральний порошок - про цей хитрий трюк мало хто знає

На прилавках магазинів є безліч спеціалізованих засобів для прання та догляду за одягом. Однак це не означає, що домашні засоби мають піти у минуле. Іноді варто згадати хитрощі, які використовували наші мами та бабусі. Одна із них - використовувати цукор для прання, передають Патріоти України.

Виявляється, цей продукт із кухні добре працює й у ванній кімнаті. Залежно від очікуваного ефекту замочіть одяг у воді з цукром або додайте до пральної машини у відділення для порошку або кондиціонера для білизни.

Не всі знають, що цукор, окрім солодкого смаку, має ще ряд переваг. Цукор діє як освіжувач кольору. Просто замочіть одяг у воді з 3 столовими ложками цукру та зачекайте кілька годин. Потім виперіть речі як завжди. Цей метод запобігає вицвітанню тканин й посилює її природний колір. При чому він працює як з білим, так і з чорним або кольоровим одягом.

Якщо у вас немає часу або бажання замочувати одяг, просто додайте цукор у пральну машину, відділення для порошку або прямо в барабан.

Інший спосіб використання цукру — застосовувати його на етапі полоскання тюлю, але не для одягу. Завдяки цьому тюль буде ідеально білими та добре тримати форму. А якщо насипати 2-3 столові ложки у відділення для кондиціонера, полоскання в цукрі дозволить тюлю краще сидіти та виглядати красивіше.

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...

Є секрет! Як варити макарони, щоб вони точно не злиплися

субота, 27 липень 2024, 17:08

Під час варіння макаронних виробів у недосвідчених господинь буває прикрість: макарони розварилися, злиплися або прилипли до дна каструлі. Щоб цих казусів не було, достатньо знати декілька правил, передають Патріоти України.