Любите яблучні пироги, але не знайшли свій ідеальний рецепт? Тоді спробуйте цей! Завдяки йому пиріг виходить ніжним, смачним, м’яким. А готується просто і швидко, передають Патріоти України.
Для початку проведемо підготовчі роботи з формою. Її розмір повинен бути 22-23 сантиметри. Застеляємо пекарським папером, змащуємо вершковим маслом, обсипаємо манною крупою і струшуємо зайве.
Включаємо відразу духовку. Температуру ставимо 180°.
Ріжемо очищені яблука на тоненькі пластини і скроплюємо соком половини лимона, щоб не потемніли.
Яйця розбиваємо в глибокий посуд, всипаємо цукор і трохи збиваємо. Вливаємо молоко.
Борошно і пекарський порошок з’єднуємо і просіваємо. Цедру з лимона натираємо і додаємо в борошно. Перетираємо.
В борошняну суміш вливаємо яєчну і вимішуємо тісто. Виливаємо його на яблука, акуратно перемішуємо, щоб фрукти були як-би в плівці.
Перекладаємо в форму і трохи притискаємо долонею.
Посипаємо цукром і розкладаємо шматочки масла.
Розміщуємо в духовку і печемо від 40 до 60 хвилин в залежності від вашої духовки.
Готово! Повірте, вийде така смакота, що ви будете хотіти готувати цей пиріг знову і знову!
Цей простий візуальний тест допоможе вам швидко зрозуміти свій тип: екстраверт чи інтроверт. Погляньте на картинку - і скажіть, що привернуло вашу увагу першим: метелик чи два лиця, повернені одне до одного? Важлива саме перша інтуїтивна реакція - не а...
Медики застерігають: деякі продукти харчування можуть негативно впливати на роботу мозку та спричиняти погіршення пам’яті. Часте вживання шкідливої їжі уповільнює когнітивні процеси, знижує концентрацію та підвищує ризик розвитку деменції у старшому ві...