Хоч і здається, що зварити картоплю зовсім нескладно, та є одна поширена помилка, якої кулінари припускаються раз у раз. Про неї розповідаємо разом із Pixelinform, передають Патріоти України.
Багато людей для приготування пюре заливають картоплю холодною водою, і лише потім варять. Це неприпустима помилка.
Для приготування гарніру сиру картоплю слід класти вже в киплячу воду. Важливий і момент додавання солі — її слід покласти в каструлю, коли картопля вже стане м’якою. Річ у тім, що, якщо картопля буде нагріватись разом із водою, частина смаку піде у воду. І навпаки — окріп "запечатає" речовини у овочі.
Цей же принцип працює, коли вам потрібен смак картоплі у воді — наприклад, для приготування супу чи борщу, щоб отримати смачний бульйон. При цьому додавати сіль потрібно в той момент, коли картопля стала м’якою. Так можна отримати дуже смачний гарнір до соковитих котлет.
Медики назвали один тривожний симптом, за появи якого варто негайно відмовитися від кави. Це тремтіння в руках. Як пояснюють лікарі, тремтіння може свідчити про перенасичення організму кофеїном. Адже ця речовина є потужним стимулятором, який за передоз...
Українським автовласникам варто негайно перевірити багажник — відтепер відсутність аптечки, вогнегасника чи знака аварійної зупинки може коштувати не лише штрафу, а й водійського посвідчення або навіть арешту. Про це повідомило видання Uamotors, переда...