Просто залиште на підвіконні це - простий трюк проти конденсату на вікнах

У холодну пору року багато хто стикається з мокрими вікнами в будинках та квартирах. Запобігти накопиченню конденсату допоможе осушувач повітря, але якщо зайвих коштів немає, то скористайтеся доступною альтернативою, передають Патріоти України.

Щоб на вікнах не було конденсату, просто поставте на підвіконня "пастку зайвої вологи". Про ефективний лайфхак розповідає Express.

Так, конденсат є проблемою у житлах із недостатньою вентиляцією. Експерти часто радять придбати осушувач, щоби боротися з підвищеним рівнем вологості в кімнаті. Не менш ефективно спрацює саморобний осушувач, виготовлений з підручних матеріалів.

Ви зможете запобігти конденсату на вікнах, якщо розмістите на підвіконні ємність із сіллю. Просто засипте близько половини миски сіллю. Такий нехитрий трюк замінить вам магазинний осушувач повітря. Однак не забувайте періодично змінювати наповнювач, адже він ставатиме вологим. Результат хаку вас приємно здивує, бо сіль має абсорбувальні властивості, а це означає, що вона може вбирати вологу і запобігати утворенню конденсату, залишаючи скло сухим.

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...

Є секрет! Як варити макарони, щоб вони точно не злиплися

субота, 27 липень 2024, 17:08

Під час варіння макаронних виробів у недосвідчених господинь буває прикрість: макарони розварилися, злиплися або прилипли до дна каструлі. Щоб цих казусів не було, достатньо знати декілька правил, передають Патріоти України.